ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви женитба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

Запознати настояват, че напълно неотдавна Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е подготвена да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, самичък Десподов и бил предложил годеж, като двойката възнамерявала женитба в края на лятото

Един от най-проспериращите български футболисти Кирил Десподов, който сега играе в гръцкия ПАОК, е на прага да надене брачната халка. 

Това разкриват осведомени, близки до бъдещата му брачна половинка.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от KIRIL DESPODOV (@despodov32)

Звездата на ПАОК е в интимна връзка с дъщерята на Млекар №1 на България Димитър Зоров. Същият от дълго време има първокласен парцел на първа линия на Халкидики, само че преди година се снабдява и с първокласен пентхаус в Солун. Апартаментът бил извънредно първокласен с директна панорама към морето, като бил подарък от Зоров за неговата щерка. Именно в този апартамент и все още живеят щерката на Зоров, Силвия Зорова, дружно с Кирил Десподов. 

 

Запознати твърдят, че напълно неотдавна Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е подготвена да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, самичък Десподов и бил предложил годеж, като двойката възнамерявала женитба в края на лятото. 

Влюбените възнамерявали тържеството да се организира в Гърция като с организация щял да се заеме персонално Млекар №1 на България Димитър Зоров. 

Агентите ни настояват, че бащата на младоженката Силвия бил доста благополучен от идното събитие, като се готвил да предложения на сватбата най-малко половината от българската олигархия. 

Автор: mediamall.info

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР