Екшън се разиграва в социалните мрежи и с прясно номинирания

...
Екшън се разиграва в социалните мрежи и с прясно номинирания
Коментари Харесай

Новият транспортен министър пее с мъжа на Есил Дюран! Двамата лъснаха в еротичен клип със секси мацки

Екшън се разиграва в обществените мрежи и с прясно номинирания за транспортен министър Росен Желязков, видя ПИК. Юристът, за който медията ни към този момент заяви, че е непосредствен с шефката на кабинета на Бойко Борисов - Румяна Бъчварова, се оказа с много артистични пристрастености, написа ПИК.

Нещо повече - той си има група с мъжа на чалга дивата Есил Дюран - Борислав Павлов и двамата към този момент са издали и ария с много забавно видео.

Общата ария на мъжкия дует, нарекъл се многозначително R&Bo, която не се радва на особена известност, е на любовна тема. За разлика от рок стила и не доста мощната поезия, то в клипа несъмнено има какво да се види. Видеото е със мощно сексуален заряд и съвсем от самото начало се демонстрират прелестите на незнайна красавица, едвам покрити от тънко долни дрехи. На този декор бъдещият транспортен министър Росен Желязков свири на китара и пуска глас дружно с мъжа на любимката на Движение за права и свободи Есил Дюран.

Клипът, до неотдавна изцяло незнаен, от през вчерашния ден е същински шлагер в обществените мрежи, откакто стана ясно, че половинката от мъжкия дует е предстоящ член на кабинета, както и че живеел на фамилни начала с Румяна Бъчварова.

"Напълно несериозно стана към този момент с тези министри. Единият го отстраниха по някакви си съмнения, този пък в този момент дрънка на китара и няма нищо общо с превоза. Стават за смях, напряко Есил Дюран да бяха предложили ", разясняват във връзка артистизма на Желязков във фейсбук.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР