Екшън, който по цяло чудо, се размина без сериозно пострадали,

...
Екшън, който по цяло чудо, се размина без сериозно пострадали,
Коментари Харесай

Любовен триъгълник разпали страстите, двама се клаха заради жена

Екшън, който по цяло знамение, се размина без съществено потърпевши, се е разиграл в късните часове нощес пред тогавашната дискотека " Силвър " в ж.к. " Меден рудник ".

Двама бургазлии се скарали грубо в обществената мрежа и решили да се схванат като мъже – с същински, типичен пердах. Уговорили мястото и часа, само че единият атакувал другия с нож, направил му няколко прорезни рани – по гърдите, на ръцете и крайници. Към момента не е пусната тъжба в полицията.

Причината за екшъна е момиче, твърди " Флагман ", представяйки версиите на двамата участници в багра. Според уеб страницата единият от мъжете - Иван Иванов е влязъле в люта борба за сърцето на красива, само че обвързана бургазлийка, която е сегашна половинка на Антон Ж.

Спорът сред двете момчета почнал преди няколко дни. Иван писал на приятелката на Антон, а по-късно му се похвалил, че имал интимни връзки с нея. По изказванията на Антон това изрично е неистина, само че се ядосал, че Иван си разрешава да приказва по този начин за обичаната му.

Скандалът ескалирал и младите бургазлии, които сигурно имат хиляди часове във фитнеса, си уговорили среща да се видят и да обсъдят казуса. Иван бил с още двама другари, които обаче останали в колата.

" Той стартира да ми написа къде съм, да отида до учебното заведение до последната спирка в комплекса. Отидох да се разберем като хора. Тогава Антон извади ножа и потегли към мен и опитва да ме наръга, паднах на земята, до момента в който се дърпан обратно. Заплашваше ме, че ще ме убие на място, съумях да го избутам, само че през това време той ме наръга няколко пъти по крайници ", по този начин изясни обстановката Иван Иванов.

Според разказите на Антон Ж. обаче обстановката била радикално друга. Нож въобще е нямало по време на мелето.

" Писах на Иван за какво прави интриги и приказва погрешни неща. Скарахме по фейсбук, започнахме да се наскърбяваме и заплашваме. Да, уговорихме се да се забележим, правилно е. Но той пристигна с ясния претекст, че ще ме убие, че ще ме размаже. Започна да ме удря с камъни по главата. Скандалът ескалира. Започна да се прави на доста популярен. Да наскърбява мен и приятелката ми. Сега ще ми вършат интервенция, със счупена челюст съм. Не съм вадил никакъв нож и не съм го наръгал. Хора от близката къща излязоха, когато чуха панаира, те видяха какво се случи. Това са неистини ", безапелационен е Антон.

Към момента здравословното положение на Антон Ж. е влошено. Настанен  е в болница, а всеки миг следва да стартира интервенция, настояват негови близки. Иван пък самичък разгласява фотоси във фейсбук и се появи оцапан с кръв след мелето, само че тъжба в полицията не е подал.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР