Екс рапарът Ванко 1 винаги се е стремял към грандиозни

...
Екс рапарът Ванко 1 винаги се е стремял към грандиозни
Коментари Харесай

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!”

Екс рапарът Ванко 1 постоянно се е стремял към грандиозни мащаби освен във връзка с това, за което пее, само че и по метода, по който живее. След като към този момент от година и половина фокусът му е върху новото му бизнес начинание - стоматологичния му център V1 Dental Clinic, то точно там жъне триумфи. Поредният подобен идва от преди броени часове, когато той и екипът му завоюваха наградата “Дентална клиника на годината ”, на формалната гала на премиите " Faces and brands Awards ”, която се организира в столичния хотел “Милениум ”.

 

 

 

Ванко 1 не съумя да участва персонално заради обстоятелството, че клиниката му е единствената денонощна в цяла пловдивска област и той прецизно съблюдава работния развой, само че бе показан от PR-a на V1 - Мария Томова, която съобщи пред всички присъстващи всемирски персони от разнообразни сектори, благодарностите и едно персонално заричане от негово име, а точно:

 

 

 

“Броят пациенти е просто една статистика, въпреки че във V1 Dental Clinic за малко повече от година, тя е извънредно внушителна! Наред с многото известни лица, които реконструираха усмивките си при нас, имаме пациенти от всяка точка на България, както и чужденци, които се доверяват на качеството и професионализма на нашите стоматолози! Приемайки с признателност тази статуетка, мениджърът на V1 Dental Clinic - Иван Главчев, известен като Ванко 1, дава своето заричане, че посредством фокуса върху естетиката на усмивката, ще увеличи самочувствието на българите! Един ден, когато нацията ни ще бъде измежду най-усмихнатите, а ние мощно имаме вяра и работим върху това, ще знаем, че сме дали своя голям принос, грижейки се за денталното здраве на хиляди българи у нас и по света! ”

 

 

 

След какъв брой време тъкмо ще се наредим измежду най-усмихнатите народи, Ванко 1 не се ангажира да предвижда, само че пък с темповете, с които работят стоматолозите му, непрекъснато - може би сме все по-близо до задачата.

Тагове: Ванко 1 V1 Dental Clinic " Faces and brands Awards ” Иван Главчев Мария Томова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР