ЕкоПартнърс“ създаде мобилно приложение, което подпомага разделното събиране на отпадъци

...
ЕкоПартнърс“ създаде мобилно приложение, което подпомага разделното събиране на отпадъци
Коментари Харесай

„ЕкоПартнърс“ с кампания за разделно събиране на отпадъци от опаковки

„ ЕкоПартнърс “ сътвори мобилно приложение, което подкрепя разделното събиране на боклуци от опаковки на територията на Велико Търново и общината.

Eco Partners App дава на потребителите информация за другите типове опаковки и по какъв начин и къде е вярно те да бъдат изхвърлени. И освен това тя е налична по забавен новаторски метод – при сканиране на баркода на опаковката. В приложението потребителят може да види на карта всички жълти и зелени контейнери за разделно събиране на боклуци от опаковки в общината и да откри най-близките до него такива. Така по един наличен и занимателен метод всеки консуматор ще разполага със знанието за вярно разделно събиране на отпадъците. В приложението може и доста бързо и елементарно да бъдат подавате сигнали, свързани с жълтите и зелени контейнери.

На 11 март бе даден старт на новата акция, обвързвана с мобилното приложение Eco Partners App. С нея задачата е както да се разпространява приложението, по този начин и да бъде запълнена базата данни с баркодове. За задачата са обезпечени доста награди, обезпечени от сътрудниците на „ Еко Партнърс “ – „ Метро “, „ Арома “ и „ Комсед “.

Повече информация за акцията „ “:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР