Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и районната

...
Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и районната
Коментари Харесай

Спецакция на баретите удари брата на прокурор Емил Петров от Враца, ровят за убийството на Къро

Екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и районната прокуратура са влезнали в известния столичен ресторант " Келари " на бул. " Черни връх ", оповестиха национални медии.
Мащабната спецакция е почнала късно нощес, когато екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и прокуратурата са влезнали в заведението.
И тази заран пред ресторанта в квартал " Драгалевци " има засилено полицейско наличие.
Операцията е обвързвана с Петър Петров, прочут като Пепи Еврото и Размиг Чакърян - Ами, твърди Българска национална телевизия, като се базира на свои източници. Чакърян се свързва с войната против убития в ЮАР Красимир Каменов - Къро.
Петър Петров - Еврото е някогашен шеф на столичното разследване, само че е обвързван и с редица каузи през годините, в които е взел участие като очевидец и обвинен. Брат е на скандално известния зам.-апелативен прокурор на София Емил Петров от Враца.
Размиг Чакърян е някогашен телохранител на Къро и понастоящем живее с някогашната му жена Светлана.
Според предварителните данни по предписание на Софийската градска прокуратура са осъществени процесуални дейности против две лица - известни предприемачи. От СГП и Министерство на вътрешните работи обаче отхвърлят коментар.
До тестваното при спецакцията заведение на бул. " Черни връх " се намира домът на Чакърян. Името на заведението се загатваше и в записите на диалози на Красимир Каменов-Къро, които бяха публикувани преди месеци от прокуратурата.

Очаквайте детайлности!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР