Екипи на полицията и експерти издирваха със специален геодезически уред

...
Екипи на полицията и експерти издирваха със специален геодезически уред
Коментари Харесай

Разкритие: Издирват със специален уред дали Янек Миланов е заровен някъде

Екипи на полицията и специалисти издирваха със специфичен геодезически апарат дали е заровен някъде в региона на с. Крайници изчезналият Янек, разкрива в. "Телеграф ".

Акцията стартира през вчерашния ден рано сутринта, само че до края на деня нямаше резултат.



Плътност

Уредът, който използваха геодезистите, мери най-общо казано плътността на почвата. Ако има заровено тяло, ще регистрира, обясниха участници в акцията.

. Това е следващата масирана интервенция по търсене на някакви следи от изчезналия Янек.

„ Действията по следствието на осъщественото закононарушение не престават и понастоящем. С разпореждане на наблюдаващия прокурор срокът на следствието е продължен “, допълниха от апелативна прокуратура - София.

Мистерия

43-годишният Янек се изпари преди близо два месеца. Брат му Марио непосредствено съобщи, че подозира дупничанина Васил Капланов – Каплата, защото го тормозел в последните дни преди да изчезне. Съседи и другари на Янек даже обявиха, че Каплата е палил колата му, с цел да го сплаши, защото имал връзка с някогашната му жена. Дамата беше викана няколко пъти на разпит.

Капланов пък беше арестуван два пъти по разнообразни остарели следствия. От месец той е в ареста с непрекъсната мярка „ задържане под стража “, само че по друго обвиняване – за отправена закана за ликвидиране към съпричастен със случая „ Янек “ дупничанин. Тази закана е отправена, до момента в който Капланов беше под домакински арест по друго обвиняване – за държане на муниции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР