Екипът на опозиционния кандидат-кмет (Мая Манолова) не е дал никакви

...
Екипът на опозиционния кандидат-кмет (Мая Манолова) не е дал никакви
Коментари Харесай

Цацаров отхвърли сигнала на Мая Манолова: Няма факти за купуване на гласове в София

„ Екипът на опозиционния кандидат-кмет (Мая Манолова) не е дал никакви съответни данни за търговия с гласове ”, сочи известие на прокуратурата. Главният прокурор  Сотир Цацаров отхвърли да се занимава с изказвания за пазаруване на гласове без обстоятелства.

По-рано от щаба на Манолова беше подаден сигнал по отношение на пазаруване на гласове в няколко столични квартала.
От прокуратурата показват, че в подадения сигнал липсват каквито и да е съответни изказвания за осъществени закононарушения срещу политическите права на жителите, с изключение на общото умозаключение за " невиждано пазаруване на гласове " в изборни секции.
При съществуване на съответни сигнали, инспекциите и следствията по тях ще бъдат възлагани и осъществявани с оптималната експедитивност инспекции, твърдят от държавното обвиняване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 46 секунди) Рейтинг: 7849 | Одобрение: 3414 Видяхте ли Ако беше Гешефтоф даже нямаше да прегледа сигнала. Сега цацата най-малко се направи, че работи.  2  0 Варна (преди 3 минути) Рейтинг: 65731 | Одобрение: 34246 да, мангалите си гласоподават по съвест 99 % за Фандъкова НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР