Екипът на лишения от свобода руски опозиционер Алексей Навални категорично

...
Екипът на лишения от свобода руски опозиционер Алексей Навални категорично
Коментари Харесай

Екип на Навални опровергава Кремъл: Руските служби стоят зад убийството на пропагандиста Татарски

Екипът на ограничения от независимост съветски опозиционер Алексей Навални изрично отхвърли обвиняванията на съветските управляващи, че обвинената в убийството на проруския блогър е обвързван с Навални, и съобщи, че зад това стои съветската Федерална работа за сигурност (ФСС), съобщи ДПА.

Опозиционните деятели Иван Жданов и Леонид Волков, които живеят в заточение в чужбина, през днешния ден обявиха, че сътрудници на ФСС са виновни за убийството на Владен Татарски.
От години управляващите се пробват да припишат терора на опозицията, сподели Жданов. Подобни обвинявания от страна на Комитета за битка с тероризма са сензитивен въпрос, тъй като Навални скоро ще би трябвало да дава отговор за екстремизъм по ново наказателно дело. Според проверяващите дамата, арестувана за убийството на Татарски - съветски блогър, подкрепящ концепциите на Кремъл, е обвързвана с екипа на Навални.

Обвинението, че Навални е забъркан в убийството на Татарски, е комфортно за съветските управляващи, тъй като им дава опция да осъдят Навални за тероризъм с оптималната присъда, добави Жданов. Той и Волков от години упрекват ФСС в инсцениране на политически убийства. Според тях самата ФСС е " отстранила " блогъра, отправял рецензии към съветското министерство на защитата за метода, по който се управляват военните дейности в Украйна.

Агентите " се тровят и убиват един различен, разделят си териториите. Просто не всеки подобен случай става публично притежание ", сподели Жданов.

Сега сътрудниците на разузнаването просто са желали да свържат антикорупционния фонд на Навални със случая, добавя той. " Те се нуждаят освен от външен безспорен зложелател в лицето на Украйна, само че и от вътрешен зложелател в лицето на екипа на Навални ".

Волков сподели, че " всемогъщите секрети служби " са направлявали ситуацията, само че в този момент са позволили сходно нещо да се случи измежду бял ден в центъра на Санкт Петербург, а това приказва, че ФСС е виновна страна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Над 30 души бяха ранени през вчерашния ден при детонацията в кафене, напомня ДПА.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР