Екипът на куиз шоуто Стани богат се извини, след като

...
Екипът на куиз шоуто Стани богат се извини, след като
Коментари Харесай

Стани богат се извини, след като участник отпадна при неточен въпрос за най-високия небостъргач в САЩ

Екипът на куиз шоуто " Стани богат " се извини, откакто в епизода на предаването, излъчен по bTV в понеделник, беше заложен неакуратен въпрос.

Въпросът за 2 хиляди лева е дефиниран: " Кой е най-високият небостъргач в Съединени американски щати? ", а вероятните отговори са:
А) Уулуърт БилдингB) Емпайър Стейт БилдингС) Крайслер БилдингD) Сиърс Тауър
Оказва се обаче, че нито един от отговорите не е правилен, защото към днешна дата Световният търговски център в Ню Йорк (One World Trade Center) е най-високата постройка на територията на Съединени американски щати. Тя е висока тъкмо 541 м.

В епизода на " Стани богат " за правилен е посочен отговор D) Сиърс Тауър, който е бил най-високият небостъргач, само че до 2014 година Също по този начин предаването употребява и остарялото име на постройката, което е заменено още през 2009 година Оттогава насам тя се споделя Уилис Тауър.

" Регламентът на формата, който ние прецизно съблюдаваме, поучава да се одобри за правилен най-близкият отговор до правилния. В случая това е и посоченият от продукцията D) Сиърс Тауър (442 м.) ", се споделя в позиция на шоуто.

Участникът в епизода - Христо Видев по този начин и не съумява да даде правилен отговор даже и откакто употребява жокер " помощ от другар ". Той маркира отговор B) Емпайър Стейт Билдинг, който се оказва неверен.

От " Стани богат " показват, че в съответния случай това " по никакъв метод не може да се одобри за правилен отговор и не оказа въздействие върху хода на играта " на участника.

" За нас доверието на участниците и феновете на играта е от първостепенно значение и сервира извиненията си за позволената неправилност, като сме подхванали и ще продължим да прилагаме ограничения, за да бъдат избегнати сходни обстановки в бъдеще ", допълват от предаването.

Видев си потегли със сумата от 500 лева, откакто въпросът за най-високият небостъргач му коства първата сигурна сума от 2 хиляди лева
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР