Екипът на Димитър Бербатов за втори път претърпя крах в

...
Екипът на Димитър Бербатов за втори път претърпя крах в
Коментари Харесай

Смазан! Бербатов плаче пред Елена след победата на Гонзо... Държавата е пред фалит

Екипът на Димитър Бербатов за повторно претърпя провал в изборите за нов БФС. Статуквото в лицето на Георги Иванов – Гонзо завоюва вота на 235 футболи клуба, а за тима на Митко са дали своят вот 185.

Голмайсторът на националния тим за всички времена даде първото си изявление след загубата. Той отговори на въпросите на кореспонденти, както и неговите основни помощници Стилиян Петров и Мартин Петров.

И тримата изглеждаха безпределно разочаровани от резултата. Бербатов обаче едвам сдържаше сълзите си. Болката у него е голяма, тъй като 3 години труд отидоха напразно.

Според някои клюки Митко даже се е разплакал в автомобила си, където е била и жена му Елена, откакто е разговарял с публицистите. Изглеждал е в действителност смачкан, което е разумно.

Президент на БФС става човек с най-висока степен на обучение осми клас. Наскоро бе оголен, че си е купил междинното и по-късно висшето обучение. В изявление пред Слави Трифонов през 2001 година Гонзо удостоверява, че е единствено с 8 клас, а в този момент твърди, че е приключил приблизително обучение през 1994 година Тъй като дипломата от гимназията му е подправена, тази от университета също е.

Очевидно страната ни е пред банкрут. Докато се избират Просто Кировци и Гонзовци за управнически постове, позитивна смяна в никакъв случай няма да пристигна.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Бербатов Бербатов Гонзо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР