Екипът на Димитър Бербатов внесе в администрацията на Българския футболен

...
Екипът на Димитър Бербатов внесе в администрацията на Българския футболен
Коментари Харесай

Бербатов и екипът му внесоха подписка за нов изборен конгрес на БФС


Екипът на Димитър Бербатов внесе в администрацията на Българския футболен съюз нова подписка с искане за привикване на избирателен конгрес за президент.

Днес (11 януари) в базата на централата в БФС юрист Георги Владов даде документите, а срокът, в който би трябвало да се произнесат от " Бояна " дали одобряват подписката, е 2 седмици.

Снимка: Lap.bg


" Успяхме, всичко е обикновено. Няма никакви сензации. Както беше оповестено, внесохме документите. БФС има две седмици, с цел да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3 ", съобщи юристът.

Това е повторно, в който от екипа на някогашния нападател на " Манчестър Юнайтед " дават подписка за привикване на конгрес за избор на президент на централата. През лятото от БФС обявиха, че са разкрили нередности в документите, а по-късно съдът постанови конгрес въпреки всичко да има.

Снимка: Lap.bg


На него Борислав Михайлов беше избран отново с 241 гласа против 230 за Бербатов. Инициаторът оспори резултатите под предлог, че е трябвало да се организира балотаж, а не пряк избор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР