Екипът на Димитър Бербатов обвини Софийски градски съд, че е

...
Екипът на Димитър Бербатов обвини Софийски градски съд, че е
Коментари Харесай

Бербатов: Няма съдебно решение, лигитимиращо Борислав Михайлов като законен президент на БФС

Екипът на Димитър Бербатов упрекна Софийски градски съд, че е прекратил делото за нарушавания по време на изборния конгрес за президент на БФС и не го е разгледал всъщност. Бербатов се зарече казусът да бъде насочен до по-високи инстанции.

Мотивът за решението на Софийски градски съд е, че двата клуба, завели делото ФК Венци и ФК Русокастро са изключени като членове на футболния съюз и надлежно нямат юридически интерес да водят въпросното дело. Становище, с което Димитър Бербатов не се съгласява посредством видео в обществените мрежи.

„ Най-отговорно декларирам, че потреблението на малки врати в закона за отвод да се гледат всъщност делата, заведени против избора на Борислав Михайлов за президент на БФС са единствено мярка, отлагаща във времето развръзката и разглеждането на пороците на този конгрес всъщност. Аргументите, с които стана това са напълно в прорез с практиката на Върховния касационен съд, където рано или късно очевидно ще би трябвало да се стигне. Няма влезнало в действие правосъдно решение, лигитимиращо Борислав Михайлов като законно определен президент на БФС “, съобщи Бербатов.

Припомняме, че при започване на актуалната година Софийският апелативен съд призна резултатите от конгреса през 2021 година за законни.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР