Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите

...
Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите
Коментари Харесай

Александър Томаш е сред опциите на ЦСКА за нов треньор

Екипът на Александър Томаш от Берое е един от разновидностите за нов треньорски щаб на ЦСКА от лятото, написа " 24 часа ". В момента " алените " търсят незабавно ментор, откакто Любослав Пенев си потегли преди решителните мачове от шампионата.
 ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител
През последните години Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков работят сносно в България. Първо докараха Верея даже до плейоф за евротурнирите, а в този момент с Берое си осигуриха четвъртото място в шампионата, без да имат селекция като в Борисовата градина.

Постоянен вид остава и Стойчо Младенов, който обаче има съвършен контракт с казахския Кайсар и се движи сносно в шампионата. И компенсацията му е много сериозна сума, което ще бъде голяма спънка за привличането му.

ЦСКА записа следващ нулев сезон, като приключи 0:0 с Лудогорец в София пред претъпканите трибуни на стадион " Българска войска ". Решителният миг бе още първоначално, когато Али Coy прати в небесата топката от дузпа, свирена за игра с ръка от бранител на гостите.

Така " алените " остават на две точки от разградчани, които са на крачка от осмата си поредна купа. На тях им предстоят мачове против тимове, с които нямат проблеми този сезон, а неуместният Черно море ще би трябвало да им гостува.

ЦСКА пък има постоянно дерби против Левски, като досега е единственият отбор от всички 14 в елита, в това число и Верея, който не е вкарал гол на " сините ", и посещение на Ботев (Пловдив), който трансформира " алените " в клиент за купата и шампионата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР