Екипажите на бомбардировачи Су-34 в Краснолиманско направление нанесоха удари по

...
Екипажите на бомбардировачи Су-34 в Краснолиманско направление нанесоха удари по
Коментари Харесай

МО на Русия: Бомбардировачи Су-34 нанесоха удари по опорен пункт в Краснолиманско направление

Екипажите на бомбардировачи Су-34 в Краснолиманско направление нанесоха удари по опорен пункт и жива мощ на украинските въоръжени сили. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Екипажите на многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 на Въздушно-космическите сили нападнаха опорен пункт и концентриране на жива мощ на съперника в Краснолиманско направление в зоната на Противовъздушна отбрана. Пилотите направиха бомбардиране с фугасни авиационни бомби с повсеместен модул за обмисляне и промяна, допускащ нанасяне на точни удари без нахлуване в зоната на Противовъздушна отбрана на съперника “, се споделя още в известието.

Уточнява се, че откакто са получили удостоверение от разузнаването, че задачите са унищожени, екипажите са се завърнали наред на летището за политане.

" Нашата задача е да подготвим самолета за бойна задача, да го освободим и след завръщането на самолета да го посрещнем, да го навием и да стартираме подготовка. Тоест зареждане със специфични течности, особено съоръжение, газове. Окачвания и цялостни подготовка и инспекция на самолета “, сподели инженерът на Су-34 с позивна „ Орел “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР