Екипажът на военноморския разузнавач прие първия си бой и победиРуското

...
Екипажът на военноморския разузнавач прие първия си бой и победиРуското
Коментари Харесай

Стана известно как руският кораб Иван Хурс е потопил украинските безпилотни катери

Екипажът на военноморския шпионин одобри първия си пердах и победи

Руското военно ведомство заяви за дейностите на екипажа на кораба " Иван Хурс " за унищожаването на украински безпилотни катери - камикадзе, които го нападнаха в Черно море, на 140 километра от Босфора. Битката с украинските дронове камикадзе се води от информационен и разследващ транспортен съд, а не от фрегата или есминец.

Разузнавателният транспортен съд " Иван Хурс " е първият сериен информационен транспортен съд от план 18280. Основната му цел е да обезпечава връзка, да води радиоразузнаване и радиоелектронна битка, а също по този начин да следи съставените елементи на американската система за противоракетна защита на американските есминци. Апаратурата улавя радиосигнали в необятен честотен диапазон и дефинира местоположението на източника им.

Този път разследващият транспортен съд беше изпратен, с цел да следи за обстановката в региона на газопроводите " Турски поток " и " Син поток ". Очевидно, с цел да не повторят ориста на Северните потоци, взривени покрай крайбрежията на Дания.

Комуникационният транспортен съд не разполага с такова оръжие като корабите - ракетоносци или фрегатите и есминците. Въоръжението не включва противокорабни ракети и оръдия. На борда има единствено 14,5-милиметрова морска опорна картечна установка, предопределена за битка с надводни, крайбрежни и въздушни лекобронирани цели. Обхватът на проваляне е 2000 метра. Скорострелността - 550 изстрела в минута. Тази картечна установка беше задоволителна, с цел да изпрати трите украински катера - камикадзе на дъното.

Съгласно информацията от Министерството на защитата всички противников катери са унищожени с огън от общоприетите оръжия на военноморския съд.

" Иван Хурс " – това е транспортен съд от нова структура. Присъединява се към Черноморския флот през 2018 година И в този момент неговият екипаж, който включва 120 души, може да запише като собствен актив първата си морска победа.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР