Екипажът на самоходната артилерийска установка (САУ) Гвоздика от Западната групировка

...
Екипажът на самоходната артилерийска установка (САУ) Гвоздика от Западната групировка
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаване на минохвъргачен екипаж на ВСУ в посока Купянск

Екипажът на самоходната артилерийска установка (САУ) " Гвоздика " от Западната формация на въоръжените сили на Руската федерация в Купянско направление унищожи минометния екипаж на въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

 

„ В един от секторите на фронта в Купянското направление разузнаването на артилерийското поделение на групата сили „ Запад “ по време на контрабатарейния пердах разкри точните координати на огневата позиция на минометния екипаж на украинските въоръжени сили. Координатите на задачата бяха неотложно предадени на екипажа на самоходна гаубица 2С1 „ Гвоздика " с диаметър 122 мм за нанасяне на огнево проваляне. Екипажът на „ Гвоздика " незабавно насочи оръдието и по време на контрабатарейния пердах унищожи минометния екипаж на подразделението на украинските въоръжени сили “, се споделя в отчета.

 

Отбелязва се, че обективните контролни фрагменти, получени от БЛА в действително време, са разрешили да се ревизира унищожаването на задачата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР