Екип на bTV успя да разговаря с приятел на задържания

...
Екип на bTV успя да разговаря с приятел на задържания
Коментари Харесай

Приятел на задържания за убийството на жена пред bTV: Разделени са от 5-6 години, не личеше да го е извършил

Екип на bTV съумя да беседва с другар на арестувания мъж за убийството на жена в София, която бе открита в багажник на автомобил. Георги Трендафилов описа, че се е свързал с него преди няколко дни, когато го е уведомил, че ще остави автомобила на паркинг. Не е имало обаче съмнения за осъщественото тежко закононарушение.

„ Познавам Калоян от към 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на служителите на реда “, описа пред камерата на bTV Трендафилов.

Той изясни, че връзката сред него и Кристина е завършила преди 5-6 години. Първоначално, до момента в който още е бил обиден от раздялата, Калоян споменавал Кристина, само че от дълго време е спрял да мисли за нея.

„ Тя има дете от различен мъж “, допълни Трендафилов. Той не може да си изясни за какво убитата е оставила записка, че е била унизена от Калоян.

„ Вероятно доста ловко е криел всичко това “, добави неговият другар.

Георги го дефинира като леко експлозивен, само че добър другар, който постоянно бил подготвен да помогне. 

Тялото на 32-годишната жена бе намерено в багажник на автомобил. В неопределеност е от 4 април и от този момент полицията работи по случая. Колата не е била нито на жертвата, нито на арестуваното по случая лице. Багажникът е бил запечатан с пяна.

За последно Кристина е забелязана във вторник, когато завършва работа. На работното си място остава записка с име и предизвестие, по-късно следите ѝ се губят. Полицията намира нейното тяло в багажник на кола на паркинг до авторсервиз в София.

Срещаме се с майката на жертвата. Семейството ѝ не знае какво се е случило.

" Нищо не знам. Детето ми си отиде. Нищо не знам, питайте полицията ", сподели майката.

Надежда Иванова познава младата жена от дете. Описва я тиха. Има и малко дете.

" Аз съм някогашна детска учителка. Тя беше в моята група. Прилично дете. Те са малко затворени съседите, само че сме в положителни връзки. Никакви проблеми ", споделя Надежда.

От полицията прецизираха, че дамата не е пускала сигнали до тях. Добавят и че на 3 април са получили сигнал от околните на дамата, че е изчезнала.

„ По случая има данни, че жертвата е търсила помощ от неправителствени организации. За страдание, тя не е стигнала до полицията “, сподели вътрешният министър Иван Демерджиев.    

„ Те са били в близки връзки и това е главната версия. Възникнало е несъгласия, което е довело до убийството “, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Полицията намира и персоналния автомобил на дамата, където са открити документите ѝ, портфейл, както и други персонални движимости.

Мъжът, който е арестуван, е главен обвинен за убийството. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР