ЕК, спокойно, експерно: Вие се възстановявате много по-добре от очакваното,

...
ЕК, спокойно, експерно: Вие се възстановявате много по-добре от очакваното,
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Божии истерии рано сутрин. Борисов, пак не си разбрал!

ЕК, умерено, експерно: " Вие се възстановявате доста по-добре от предстоящото, по тази причина малко понижаваме фондовете за възобновяване, супер, отлично на вас. "

Не, Борисов, отново не си схванал. Парите на европейските данъкоплатци по Плана за възобновяване не са, с цел да ги прибираме с ловкост. Те са за възобновяване, както се вижда от името. Който има потребност, получава. Който няма потребност, не получава. Просто е, като Винету. Това е същинска взаимност. Ако ти си привикнал с ловкост да им го набиваш с 200 и да им просиш парите, то естествените страни и естествените хора се пробват да се оправят сами. Защото не желаят да крадат. Държавното крадене е под достолепието на всеки естествен политик.

Да повторим значимото:

- стопанската система се оправя по-добре от очакваното;

- Борисов продължава тактиката на ГЕРБ да заблуждава европейците, с цел да взима пари и да си ги раздава. Помните абсурда в министерството на земеделието, нали?

Това е почти всичко, което би трябвало да се знае за божиите нервности рано заран.

Свалиха държавното управление за липса на пари, а по-късно популистки гласоподаваха за още 2 милиарда за разпределяне... Грозен популизъм, грозно пазаруване на гласове, грозни неистини...

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР