Ежегодното шоу на Victoria`s Secret може и да не е

...
Ежегодното шоу на Victoria`s Secret може и да не е
Коментари Харесай

Голямата изненада на Ангелите на Victoria’s Secret

Ежегодното шоу на Victoria`s Secret може и да не е най-важното събитие в стилния календар, по тази причина пък постоянно се е радвало на голям интерес. А обяснението е просто - кой не би се наслаждавал на ревю с най-красивите модели в света, облечени в сексапилно долни дрехи?
 Victoria's Secret, Приянка Чопра, Меган Рапино и по какъв начин компанията за долни дрехи ще размени ангелите си
Кои ще са новите " ангели " на Victoria`s Secret

Компанията за долни дрехи сменя посоката

Последното такова шоу се състоя през 2019 година Victoria`s Secret се аргументираха за решението със спада в продажбите, ниския ефирен рейтинг на шоуто, както и някои несъгласия, свързани с марката. Като връзката на изпълнителния му шеф Лес Уекснър с наказания за секс трафик Джефри Епстейн.

В края на предходната седмица обаче Victoria`s Secret оповестиха, че шоуто им се завръща. Финансовият шеф Тимъти Джонсън заяви новината по време на доклада за облагите, като посочи, че до края на годината ще забележим " нова версия " на на Ангелите на Victoria`s Secret.

This is a win for inclusivity for inclusivity’s sake

But if brands start doing this only because they’ve received backlash then what happens when the ‘trends’ change again?

Do the CEOs of these companies value true inclusivity? Or do they just value money?
— FOLLOW @YITTY (@lizzo)
С това евентуално загатва, че ще забележим по-разнообразно шоу, в което са включени освен модели като Бела Хадид и Сара Сампайо, само че и plus-size, и транссексуални модели. Victoria`s Secret дълги години са упреквани в това, че основават долни дрехи само единствено за съвършени тела.

Новината за подновяването на шоуто е призната нееднозначно. В обществените медии доминират мнения, че очевидно Victoria`s Secret се пробват да догонят компанията за долни дрехи на Риана Savage x Fenty, която още от първата си сбирка през 2018 година включи модели с най-различни размери, цвят на кожата и полова ориентировка, напомнят ни Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР