Ежегодната кампания на ВМРО – Българско национално движение по почистване

...
Ежегодната кампания на ВМРО – Българско национално движение по почистване
Коментари Харесай

От ВМРО засадиха 15 дръвчета в Бухово

Ежегодната акция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване по разчистване на зелени площи и залесяване „ “ тази година стартира от гр. Бухово.

По покана на кмета Тодор Димитров общинският консултант Карлос Контрера, Стефан Грънчаров от организационния отдел на Вътрешна македонска революционна организация и членове на локалната конструкция на партията засадиха 15 тригодишни фиданки от типовете явен и дъб. Дръвчетата са засадени около коритото на реката, пред пощата и около основната улица в Бухово.

Амбицията ни е тази есен да засадим 1000 дръвчета на територията на София. Кампанията ни е годишна и всяка година се реализира със сили и средства на Вътрешна македонска революционна организация – София, показа Карлос Контрера след акцията и прикани: „ Пазете българската природа “.

Във времена, когато тайфа лицемери приказват за екология и „ Зелена договорка “ все по-малко са тези, които вършат нещо, което в действителност да е в интерес на природата, тъй като без нея няма да ни има и нас, съобщи от своя страна Стефан Грънчаров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР