ежък ден след загуба в предопределящата хода на надпреварата и

...
ежък ден след загуба в предопределящата хода на надпреварата и
Коментари Харесай

Племето на Ловците изчезна от картата на „Игри на волята: България“

ежък ден след загуба в предопределящата хода на конкуренцията и ориста на племената борба сполетя Ловците, които седмици наред изглеждаха непобедими. Червеният тим се озова на дъното в безмилостния конфликт и за финален път се бори на Арената като едно цяло. Заслужено спечелилите успеха Жътвари и класиралите се на второ място Рибари ще плячкосат играчите на Ловците, които ще продължат присъединяване си под техния байрак.

В първата част на играта триумфът изглеждаше най-близо за Рибарите, които ловко построиха своята тактика и преливаха водата с кофи до стъкления цилиндър с голяма скорост. Те стигнаха първи и до градежа на кулите. Веднага след тях се подреди живата верига на Жътварите, която за момент не откъсна взор от успеха, а най-бавно по трасето се движеха Ловците. В решителната фаза на борбата и трите племена имаха шанса да заемат първото място, само че балансирането на кубчетата се оказа извънредно комплицирана задача.



Непоклатимото самообладание на Джералдин, обаче, донесе успеха на Жътварите и по този начин ученичката резервира тима си цялостен. Истинският поврат настъпи, когато Екатерина и Тодор останаха един против различен в битка за второто място. Непокорната състезателка от Рибарите сподели по-добър баланс и прозорливост и по този метод обрече Ловците на най-тежката им загуба от старта на „ Игри на волята: България “ досега.



Освен първото място, Жътварите завладяват и първокласната Резиденция през новата седмица в „ Игри на волята: България “. Титлата на подгласници пък отреди Рибарите да се завърнат към добре позната им Дива река, където до момента са прекарали най-вече време.



Какво решение ще вземат Рибари и Жътвари за ориста на Ловците и по какъв начин ще бъдат разпределени участниците, следва да стане ясно на ексклузивен родов съвет. В епизода на „ Игри на волята: България “ на следващия ден вечер ще бъде дефинитивно разбулена и надълбоко защитаваната загадка на Екатерина и Йоанна. Как ще реагират останалите участници на непредвидената вест и каква ще бъде атмосферата в племената след присъединението на новите членове?

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки работен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР