Ефикасен лек за всички, които страдат от поленова алергия Напоследък,

...
Ефикасен лек за всички, които страдат от поленова алергия Напоследък,
Коментари Харесай

Ефикасен лек за всички, които страдат от поленова алергия

Ефикасен лек за всички, които страдат от поленова алергия

Напоследък, от ден на ден хора имат алергични проблеми. Една от най-често срещаните форми е алергичният ринит, който предизвиква непрекъсната хрема и инфектиране.

Алергичният ринит се появява, когато вдишате съставки от въздуха, към които сте алергични и които в контакт с лигавицата провокират възпалителна реакция, причиняваща проблеми.

Този тип реакция е изключително изразена напролет и лятото, когато доста евентуални алергени се отделят във въздуха, създавайки висока централизация на полени от разнообразни билки.

Най-честите признаци са:
сърбеж в носа
постоянно кихане
течащ или запушен нос
сърбеж и сълзене от очите

Това е елементарен трик за всички, на които им е добре прочут този проблем. Тъй като, тези реакции нормално се появяват, когато хората с алергии се разхождат навън, т.е. на място, цялостно с алергени (прах, пъстър прашец и др.), належащо е преди да излязат от къщата, да вземат със себе си клечки за уши, които преди този момент са потопили в олио.

Намажете ноздрите си отвътре добре.
Разбира се, не прекалявайте с мазането, с цел да не нараните ноздрите си.

Ако планирате да бъдете навън за дълго време, носете със себе си дребна бутилка с олио и няколко клечки за уши и в случай че е належащо, повторете процедурата.

По този елементарен метод алергените ще се прилепнат към олиото, което защищава лигавицата на носа и нормалната бурна реакция няма да се случи.

Когато се върнете вкъщи, измийте носа си с разтвор от морска сол или просто си издухайте носа.

По този елементарен метод ще се справите по-лесно с най-лошия интервал от годината за вас.

Допълнителни препоръки:
Пийте чай от коприва всеки ден, към който сте добавили малко мащерка по следния метод:

Две цялостни супени лъжици коприва и една супена лъжица мащерка се заливат с половин литър вряла вода. Покрийте и оставете да престои 15-20 минути. Прецедете и пийте 3-4 пъти дневно.

По-лесно е, в случай че съхранявате охладения чай в бутилка, която носите със себе си, където и да отидете. Важно е чаят да се употребява дълготрайно време, а не един път.

Копривата съдържа в себе си антихистамин и кверцетин, които предотвратяват отделянето на хистамин и в допълнение ускоряват имунитета.

Консумирайте огромни количества витамин С!

Витамин С е потвърден, мощен сътрудник против алергиите. Започнете с 1000 мг. на ден и в случай че е належащо, увеличете дозата.

Ако имате доста бурни реакции, можете да употребявате калций и магнезий като добавка дружно, тъй като по този начин те освобождават организма от хистамина.

Необходимата доза е 1000 мг. калций и 400 мг. магнезий.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР