Ефективността на ваксината Комирнати, разработена от американската компания Pfizer и

...
Ефективността на ваксината Комирнати, разработена от американската компания Pfizer и
Коментари Харесай

Първи сериозни данни от Израел за ваксината срещу коронавирус на Pfizer: имунитет и хоспитализации

Ефективността на имунизацията " Комирнати ", създадена от американската компания Pfizer и нейния немски сътрудник BioNTech, е 94% за попречване на признаците на болестта COVID-19, породено от новия ковид по време на всеобщата приложимост в Израел. бяха оповестени в The New England Journal of Medicine, съобщи БГНЕС.
Според информацията, в изследването са обхванати 596 618 души - те са част от всеобщата имунизация в Израел. Изчислено е, че имунизацията почва да работи сред 14 и 20 дни след слагане на първата доза и приключва курса на създаване на имунитет 7 или повече дни след слагане на втората доза. Интервалът на слагане сред двете дози е 28 дни.
 Не, имунизациите няма да ни опазят от трета вълна на ковид Не, имунизациите няма да ни опазят от трета вълна на ковид
Дали като значим публичен въпрос, дали поради търсене на повече рейтинг, само че тази заран (24.02.2021 г.) Нова телевизия прокара в сутреш...
На тази база, резултатите са следните - в 94% от случаите не се развива знаменателен COVID-19 в посочения интервал на използване на втората доза. В 57% от случаите същото става в интервала 14-20 дни след първата доза.
Освен това - потвърдена зараза т.е. може да не е симптоматична, не се развива в 92% от случаите 7 и повече дни след слагане на втора доза. Същото нещо не се случва в единствено 46% от случаите в интервала 14-20 дни след слагане на първа доза.
7 и повече дни след слагане на втората доза от имунизацията, в 87% от случаите, когато въпреки всичко се разболееш от COVID-19, въпреки че си имунизиран, не влизаш в болница. Ако става въпрос за първата доза и интервала 14-20 дни след слагането ѝ и въпреки всичко се заразиш с COVID-19, в 74% от случаите не влизаш в болница.
И за край - при две дози ваксина и минали 7 и повече дни от слагането на втората, в 92% от случаите, когато въпреки всичко се заразиш, не развиваш тежка форма на COVID-19. При единствено 1 доза и интервал от 14-20 дни след слагането ѝ, в 62% от случаите когато въпреки всичко се разболееш, не стигаш до тежка форма на заболяването.
 Южноафриканският ковид понижава имунния отговор на имунизацията Комирнати, само че не го преодолява Южноафриканският ковид понижава имунния отговор на имунизацията " Комирнати ", само че не го преодолява
Учени от Съединени американски щати са открили, че разновидността на ковид, открит за първи път в Южна Африка, понижава имунния отговор на организма с 2/3...
Изчислено е и, че в 90% от случаите 7 и повече дни след слагане на втората доза от имунизацията не се развива даже асимптоматичен COVID-19. В интервала 14-20 дни след първата доза процентът за същото нещо е едвам 29%.
Вече има и данни, че е допустимо имунизацията да е задоволително ефикасна и единствено при една доза.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР