Жена разказа, че е заспала в градината и е получила

...
Жена разказа, че е заспала в градината и е получила
Коментари Харесай

Жена страда от рак на кожата на 40-те си години, след като „спа в слънчева градина като тийнейджърка“

Жена описа, че е заспала в градината и е получила слънчево изгаряне като дете, преди да получи рак на кожата на 40-те си години.

Соня Тейлър, в този момент на 57 години, от Ко-Антрим, Северна Ирландия, приканва хората да се отнасят съществено към отбраната на кожата след нейния личен опит, когато през 2015 година е била диагностицирана с меланом. Тя сподели, че е имало по-малко осведоменост, когато е била до момента в който растеше и тя изгаряше по разнообразни мотиви като тийнейджърка, макар че не е ходила в чужбина в по-слънчев климат.

„ Получих слънчево изгаряне няколко пъти, когато бях дете, макар че не пътувах в чужбина. Спомням си също по този начин, че получих доста неприятно слънчево изгаряне, когато бях младеж и заспах в градината, до момента в който учех за изпитите си “, сподели Соня.

„ В тези дни не използвахме доста слънцезащитни артикули и ние не бях доста наясно с рака на кожата през 2015 година, което беше голям потрес. През 2017 година разбрах, че се е популяризирал от глезена ми до лимфните възли. Всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР