Едва на 9 години синът на Димитър Рачков получи първата

...
Едва на 9 години синът на Димитър Рачков получи първата
Коментари Харесай

Вижте какво се случи с детето на Димитър Рачков

Едва на 9 години синът на Димитър Рачков получи първата си роля, и то в много известен сериал - " Откраднат живот ". Той играе дете от обществен дом, които е полусирак и е изоставено от татко си. Митко се оправя с ролята си с огромно самочувствие, а татко му от дълго време се хвали, че рожбата му има огромен гений и ще тръгне по неговия път, написа " Телеграф Уикенд ". 

За повторно татко и наследник, актьори от две генерации, стават част от " Откраднат живот ". Първо феновете видяха на дребния екран Стоян и Алек Алексиеви, които влязоха в функциите на проф. Генадиев и доктор Василев, а по-късно и Рачков - младши и старши. Когато го видях в сериала за първи път, гледах епизода доста деликатно. Казах му, че ще бъда доста сериозен, в случай че видя нещо, тъй като няма смисъл да се лъжем. Но в случай че би трябвало да бъда почтен, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е по-добър от мен ", показа преди време известният актьор и ефирен водещ. " Решил съм да стана артист. Дори в случай че баща ми беше споделил, че не е хубаво, нямаше да го послушам ", разкри пък Димитър Рачков - младши. 

Ава, дъщерята на Александър Сано и Нели Атанасова, също направи първите си стъпки в киното. Красавицата получи роля в новия план на Българска национална телевизия. " Денят на бащата ". Снимките започнаха преди броени дни в София. Главните функции извършват самият Сано, прочут на феновете като Косъма от " Под прикритие " и друга паметна фигура от кримисериала - Захари Бахаров. " И няма към този момент джипове, джетове. Със Сано играем фамилни мъже с деца. Почти чички ", повдигна завесата Бахаров.  Според сюжета във кино лентата Александър Сано е татко на личната си щерка. " Първи снимачен ден в живота на Сано, на Ава Сано. Беше супер татенце, отлично! ", поздрави момиченцето си гордият баща, като разгласява фотоси във " Facebook ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР