Едва ли ще преувеличим, ако кажем, че изпитанията за имунната

...
Едва ли ще преувеличим, ако кажем, че изпитанията за имунната
Коментари Харесай

Здрава имунна система – здраво тяло!

Едва ли ще преувеличим, в случай че кажем, че тестванията за имунната ни система в последно време са много огромни. Освен корона вируса, на хоризонта към този момент са се наредили общоприетите сезонни простуда и грип. От друга страна, внезапната промяна на температурите кара организмът ни да претърпявава промени и на физическо равнище. Те могат да се отразят в настроението, режима на сън или хранене, само че най-много в спад в имунната система. С настъпването на по-дълги дни започваме да си мислим, че пролетта е напълно наоколо, само че точно внезапните промени във времето от  +15 градуса до – 15 и назад, появяването на ветрове и непредвидени валежи, се оказват пагубни за нашето здраве. Хубаво е при подобен климат както за предотвратяване от разболяване, по този начин и при възобновяване и лекуване, да поддържаме имунната си система, с цел да се оправим по-лесно и бързо с заболяванията.  

Най-добрият метод да се спасим от вирусите е да подпомогнем естествените защитни механизми на тялото ни, без да нанасяме вреди. Повишавайки естествените сили на организма, ние бихме могли да подготвим тялото ни за възможна битка с вирусите и бактериите. 

ЗинСеД е композиция от значимите за имунната система цинк, селен, витамин D и витамин C. Тази композиция доста покачва съпротивителните сили на организма против вируси, бактерии и други патогенни. Витамините и минералите в ЗинСеД способстват за естествената функционалност на организма. Синергичната композиция от цинк, селен, витамин D и витамин C спомага за антиоксидантната отбрана на организма, което е извънредно значимо в: неподходящи условия; при обстановки с нараснал риск от инфекции; вирусни епидемии.

Витамин D е нужен за естествената функционалност на имунната система. Наличието му е значимо за клетъчната връзка и в частност тази на клетките от имунната система. Това усъвършенства реакцията ѝ към външни патогени, вируси, бактерии. През 2009 година Националният институт по опазване на здравето предизвестява, че ниските равнища на витамин D са свързани с чести настинки и грип. През 2017 година огромен разбор на клинични изследвания демонстрира, че приемът на витамин D понижава възможностите за развиване на респираторни инфекции с почти 42%. Витамин D в ЗинСеД (ZinSeD) е от неалергогенен естествен растителен източник и е в колекалциферол – чудесно усвоима формула.

Органичният Селен е извънредно значим за организма. Той е мощен антиоксидант и главен клетъчен протектор. Оптимизира сърдечно-съдовата система и подтиква имунитета. С оглед на последните събития, свързани с COVID-19, се появи информация за изгодите на селена като антиоксидант и способността му да защищава организма от инфекции. Излязоха много изявления, които към този момент потвърдиха връзката на селена с корона вируса. Неговият недостиг се оказа директно обвързван с високия риск от заразяване. А приемът на селен потвърдено покачва съпротивителните сили на организма и се бори с РНК-то на самия вирус.

Цинкът е апетитен като едно от първите средства за повишение защитните механизми против ковид. Цинкът е извънредно значим за естествената функционалност на имунната система. Дефицитът на цинк води до нарушена реакция на имунната система, което прави организма предразположен към редица бактериални, вирусни и паразитни инфекции. Цинкът в ЗинСеД (ZinSeD) е в органична хелатна форма. Това го прави лесноусвоим и с нараснала бионаличност.

Витамин C взе участие непосредствено и косвено в стотици процеси в организма, като неговото съществуване способства за имунната система (както на вродената, по този начин и на придобитата). Витамин C покачва съпротивителните механизми на организма против вируси, бактерии и други патогени. Витамин C в ЗинСеД е под формата на калциев аскорбат. Предимството на тази форма пред аскорбиновата киселина е, че калциевият аскорбат е по-лек за стомаха. Това е значимо за хора с язва, гастрит, рефлукс или други положения, характеризиращи се с нараснала чувствителността на стомаха.

Една-две таблетки, на ден, ЗинСеД обезпечават нужната доза здрав и мощен имунитет, подготвен да се бори с вируси.

Можете да намерите ЗинСеД в аптеките и онлайн на www.botanic.cc.

Нека да дадем на себе си и на околните си здраве!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР