Едва ли някой щеше да повярва, че след 30 години

...
Едва ли някой щеше да повярва, че след 30 години
Коментари Харесай

Майкъл Кийтън отново се завръща като Батман в нов комиксов филм

Едва ли някой щеше да повярва, че след 30 години летните блокбъстъри отново ще бъдат с Харисън Форд като Индиана Джоунс и Майкъл Кийтън като Батман. Но Холивуд още веднъж напомня, че добре забравените и качествени превъплъщения на актьорите заслужават още екранно време.


Следобедният блок с Димитър Панев
Майкъл Кийтън, класическият Батман от края на 80-те години, ще бъде поддържащ воин в новия филм на DC комикс вселената - “Светкавицата ”. Там ще можем да следим две версии на тъмния рицар. Бен Афлек също постави именитото покривало и ще партнира на своето алтер его от друга кино действителност.


Георги Сарафов

Първото появяване на Кийтън като Батман беше във кино лентата " Батман " на Тим Бъртън от 1989 година, който беше огромен триумф в кината. Изпълнението на Кийтън като тъмния рицар беше похвалено за неговата активност и черен комизъм, като той бързо стана обичан на почитателите. Той повтори ролята си в " Батман се завръща " от 1992 година, също режисиран от Бъртън и включващ запаметяващо се осъществяване от Мишел Пфайфър като Жената котка.

Завръщането на Кийтън като Батман е значим миг за почитателите на героя и за супергеройските филми като цяло. То съставлява среща сред обичан артист и именит воин.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР