Едва ли има по-очакван и по-любим празник от Нова година,

...
Едва ли има по-очакван и по-любим празник от Нова година,
Коментари Харесай

Хотел Севтополис: Перфектна спа почивка и незабравимата Нова година в стила на Виена

Едва ли има по-очакван и по-любим празник от Нова година, всеки гледа към нея с вяра. Независимо дали предходните месеци са били сполучливи или не чак толкоз, някак естествено имаме вяра, че със промяната на календара и животът ни ще се промени за по-добро. Затова Нова година си заслужава да се посрещнат с доста въодушевление и искра в очите, със смях и шампанско.

 По-дългите празници обаче постоянно изкушават с опцията просто да си починеш, да забавиш темпото и да предприемеш това малко вътрешно бягство, което нормално отлагаш, тъй като постоянно нямаш време „ да се поглезиш “. А най-често въобще не става въпрос за капризи, а за същинска нужда да заредиш тялото и мозъка си.

И още веднъж си пред избор – релакс или шумно развлечение? А за какво не и двете!



Четиризвездният Хотел Севтополис, ситуиран близо до центъра на Павел баня , предлага тъкмо това комбиниране, за което си мечтаете. Условията за спа и водолечение тук са изключителни, поради лековити минерални извори, поради професионализма на експертите, които ще се погрижат за вас. Прекрасната гледка  към Стара Планина и Средна гора , близостта с природата, която обезпечава красивия личен парк от 10 декара с богата растителност, са незабравими за гостите. А те идват тук и от България, и от Европа, и въобще – от целия свят.

Вътрешен минерален басейн с температура на водата 36 °C, външен минерален басейн, джакузи, парна баня, турска баня, финландска сауна, релакс зона – в такава конюнктура се чувстваш специфичен и естествено искаш и развлеченията ти да са от по-високо качество.



Това, което предлага Хотел Севтополис за Нова година, е в действителност на фантастично равнище и подсигурява, че ще помниш тези празници дълго.

Предложението е в изтънчения и жизнеспособен жанр на Виена. В новогодишната нощ гостите на  Хотел Севтополис ще бъдат очаровани от неповторима музикална стратегия „ Блясъкът на вековете “ , със специфичното присъединяване на известният тенор Марио Николов и сопрано Валентина Корчакова, които са измежду най-популярните имена в актуалното музикално-сценично изкуство у нас. Ще се насладите на типичен песни, известни италиански и испански песни, френски шансони и фамозните шлагери на XX век.

Маестро Александър Миролесков - международният цигулар, който годишно участник в състава на майторските класове в Сиена, Италия - Summer Academy Chigiana, ще добави с виртуозните си осъществявания вашата специфична новогодишна вечер.

Разбира се, ще има и вълнуващи танци с балет " Киара Н ", DJ МЕМО и водещият Жоро Атанасов, които ще се погрижат за положителното въодушевление през цялата нощ. Традицията ни, минала през вековете, повелява на Нова година да има и хоро, което ще бъде поведено от фолклорна групировка " ЖАР ", които ще те накарат да усетиш корените си с националните си танци. Естествено, ще има и заря, и лотария с изненади, а празничната вечеря няма да разочарова никого.



Заслужена отмора в края на годината и фантастично начало на новата – това предлага Хотел Севтополис със своите новогодишните пакети , които можете да видите ТУК . И в случай че още се колебаеш, ето още малко детайлности: Ако съчетаеш спа почивката си с посрещането на Нова година, ще можеш да се радваш на специфичната музикална и танцова стратегия от 29 декември до 1 януари. И не забравяй, че на това място имаш всичко належащо освен за себе си, само че и за фамилията и приятелите си - ресторант с две зали, ресторант тераса, лоби бар, външен бар, конферентна зала, детски ъгъл, магазин за сувенири, безвъзмезден паркинг, безжичен интернет...

Просто би трябвало да потърсиш Хотел Севтополис и ще намериш съвършената спа отмора и незабравимата Нова година.

Kонтакт с хотелски комплекс Севтополис
ул. Чудомир 3
6155 гр. Павел баня

Моб. телефон рецепция: 359(0)887 361 669

Стац. телефон рецепция: 359(0)4361 9000

Email: [email protected]



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР