Едва ли има жена, която да не е чувала поне

...
Едва ли има жена, която да не е чувала поне
Коментари Харесай

6 признака, че носите `венец на безбрачието` и как да се отъврете от проклятието на самотата

Едва ли има жена, която да не е чувала най-малко един път в живота си изразът " венец на безбрачие ". Този термин се употребява в съвсем всички международни култури и религии. Нека да разберем какво тъкмо значи той благодарение на енергийния терапевт, родолог и кармолог Светлана Коблучко.

В старите времена с " венец на безбрачие " окичвали алегорично онази жена, която не можела да се омъжи и оставала девствена до гибелта си, без да е имала връзка с мъже – на това се гледало като на същинско злополучие, а на въпросната личност лепвали званието " остаряла мома ". 

Според старите хора зад сходна орис се криело проклинание или магия. Такива даже се практикували публично от вещери и магьосници, които налагали тежкото наказване на семейство, в което жена е разрушила нечие семейство, отвеждайки със себе си непознат мъж. Ако изоставената обичана умирала по-късно или сама посягала на живота си, тогава проклятието на безбрачието се стоварвало с всичка мощ върху наследниците на прелюбодейците.



Вярвало се, че точно такова проклинание обричало потомците на самотност - те по този начин и не намирали през годините сътрудник, а в случай че го намирали, той ги изоставял.

Експерти по въпроса считат, че сходно проклинание може да се задейства и в случай че една жена е мощно преобладаваща по природа, постанова мнението и престижа си, вдъхновявайки към сходно държание и идващите генерации. В резултат на това дамите от клана подсъзнателно възприемат мъжете като рискови, заобикалят противоположния пол и не могат да основат естествени фамилии.



Дали короната на безбрачие е единствено женски проблем?

Короната на безбрачието също не е непозната на мъжете, само че при тях самотата се следи доста по-рядко, в сравнение с при дамите. Тук признаците са сходни – неспособност за създаване на семейство, лицето наподобява невидимо за противоположния пол, макар че външно няма деформации или други аргументи за игнориране. Ако зародят връзки, най-често те са доста къси и проблематични.

Короната на безбрачие през днешния ден

Короната на безбрачие е много мощна стратегия, построена върху негативна сила, насъбрана от предците на пострадалия, която не му разрешава да построи естествен персонален живот. Но даже и до през днешния ден съществуват оживели през времето ритуали за нейното унищожаване.

Един от най-разпространените е така наречен обред на аления чаршаф – прави се специфична гала с червен чаршаф, след която дамата спи върху него в продължение на четиридесет нощи. Това я избавя от невъзможността да откри своята любяща половинка и да бъде щастлива в любовта. Съществуват и още специфични церемонии за унищожаване на проклятието на безбрачитето, които се правят благодарение на брачен венец и воал, на ритуална вода и така нататък

Всички ритуали би трябвало да се правят със експерт, в противоположен случай можете да извършите неточност и да постигнете противоположния резултат, влошавайки обстановката си.



Но, имайте поради, че в случай че сте били без сътрудник доста дълго време, това напълно не значи, че прословутата " корона " е върху вас. Много дами просто не могат да намерят сродната си душа дълго време. И има доста аргументи за това: несъразмерни условия, ниско самочувствие, други цели в живота и т.н. Много девойки сами постоянно се програмират за отрицателно бъдеще или самотност, тъй като непрекъснато „ превъртат “ нещастни мисли в главите си. В такива случаи е належащо да измененията възгледа си за света, да помислите, да разберете прозаичните аргументи за неналичието на половинка.

Друга причина, заради която дамата е сама, е разводът. След насъбраните отрицателни страсти от разпаднала се връзка, дамата постоянно не желае повтаряне на тази болежка и подсъзнателно се затваря от мъжете. С държанието и студенината си тя не разрешава на никого да я приближи и в това време страда. Има и още нещо, което може да попречи на основаването на ново семейство, и то е в случай че дамата продължава да изпитва усеща и да поддържа връзка с някогашния си сътрудник.

За да намерите любовта още веднъж, би трябвало да се отървете от старите енергийни връзки. Премахнете взаимните фотоси и всичко, което може да ви припомня за минал фамилен живот, разкъсайте връзките и спомените с него. Това може да стане с осъществяването на елементарен обред. Вземете две свещи, назовете едната с вашето име, а втората с името на някогашния ви сътрудник, завържете ги с един конец.

Запалете свещите, потопете се в спомените от предишното, пробвайте се да уловите тази връзката посред ви и щом я усетите, прережете нишката, като си визиите, че разрушавате и връзката. Изхвърлете всичко – и свещи, и конци. Това ще ви помогне да се освободите от насъбраната сила и да продължите напред, освободени от предишното и старите рани.

Признаци, че носите " венец на безбрачие "

Ако макар всичките си старания вие сте към момента сами отдавна, коства си да анализирате и да определите дали имате " корона на безбрачието ". Има няколко признака на тази отрицателна енергийна стратегия:

1. Връзките ви не траят повече от два-три месеца, невероятно е да я поддържате по-дълго време.
2. Противоположният пол ви заобикаля, не вижда, макар че всичко е наред с външния ви тип.
3. Майка ви в никакъв случай не е била омъжвана, а също по този начин не е съумяла да построи дълготрайна връзка с никого и живее сама.
4. Не сте съумели да се срещнете с никого повече от 2 години.
5. Не можете да допуснете сътрудник за връзка в живота си, тъй като непрекъснато се случват някакви събития, които пречат на това.
6. Вие персонално в никакъв случай не сте изпитвали любовни усеща, не сте се привързвали съществено към никого.

Само един симптом от горепосочените към момента не значи, че има някакъв проблем, само че съществуването на два или три в листата към този момент са причина за по-подробно изследване на казуса и контакт със експерт. Професионалистът е в положение да поправя обстановката и да даде опция за по-добър живот.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР