Едва ли има и капчица необходимост да си обясняваме колко

...
Едва ли има и капчица необходимост да си обясняваме колко
Коментари Харесай

Sony Xperia Z1 – чуден градски смартфон

Едва ли има и капчица нужда да си обясняваме какъв брой e значим смарт телефонът за всяка уважаваща себе си градска дама. От средство за връзка на базисно равнище – помниш ли мобифоните, помниш ли – през нещо с съвсем пъстър екран, и апелите на мобилните оператори за съгласуваност в мрежата, когато това към момента звучеше някак екзотично, та до през днешния ден, когато ръката ти като че ли не е цяла, в случай че в нея изтънчено не блещука твоя правилен смарт телефон. Просто той към този момент е напълно неотделима част от всичо, което наричаш „ моят живот “. Дори в моментите, в които ти се желае да го изключиш вовеки:)



В светлината на горното, нямаше по какъв начин да не се зарадваме фактически откровено на новината, че новото украшение на Sony към този момент е реалност. Xperia Z1 ни завоюва първо с обещанието за тотална водоустойчивост. Коя от нас не е очаквала трепетно позвъняване и, надлежно, била придружавана от смарт телефона си и в банята? Лоша концепция, но се случва. Пък с Xperia Z1 никак няма за какво да се притесняваш, че някаква си влага ще провали връзката ти, метафорично видяно. Сега, като се каже водоустойчив, и човек някак си показва движимост, недотам елегантна. В случая на Sony това няма по какъв начин да е по-далеч от истината. Виж го единствено – тъничък, лек, с фини елементи, вибриращ за живот.



Но, апелирам, дано изящната осанка не те заблуждава. Под блестящия корпус на Xperia Z1 те чака най-хубавото от технологията със непокътнат знак Sony, с 4-ядрен процесор на 2,2 GHz. Прекалено изкушаващо ни е да създадем аналогията с градската дама, която зад видимо нежния си тип крие мощен темперамент, по тази причина, ами ето, вършим я. Забравихме май да уточним тежестта на това знамение, а то си е вечатляващо – 170 г! Върхът на софтуерните фантазии е неповторимата камера, комбиниране на G Lens, отнеслата куп награди Sony технология, със датчик Exmor RS™, която ще пази спомените ти в отличните 20.7 MP. След като заснемеш значимото ти, следва Super Resolution обработка: тази технология проучва всеки пиксел в изображението и възпроизвежда изчезналите, осигурявайки ти но най-контрастните фотоси. Ако всичко правиш на скорост, то високо ще оцениш Timeshift burst технологията на новия смартфон; с опцията да улавяш 61 фрагмента в секунда доста мъчно нещо ще ти се изплъзне.



Предполагаме и че си от хората, които желаят да имат цялата информация, помислено е. Xperia Z1 е екипирана с функционалността Info-eye, която моменталически те осведоми за преди малко сниманото, непосредствено през визьора. Ако си удовлетворена от резултата, естествено, искаш да си споделиш, човешко е. Тук влиза в приложимост страхотния Social live, с който понятието „ в действително време “ към този момент важи и за връзката сред смарт телефона и обществените ти мрежи.



Колкото и да са яки характерностите, обаче, обикновено, от време на време светът просто не е задоволително забавен. При всяка такава несгодна обстановка включваш камерата на своя правилен Z1 в режим „ добавена действителност “ и единствено гледай какво става. Ефектите при този режим прибавят анимации към фотосите, и то какви – от динозаври до каквото се сетиш из подводния свят. Имай поради, че нови приложения за камерата се пускат непрекъснато, тъй че на процедура опциите са неограничени.

След всичко изписано за самите фотоси, май е редно въпреки всичко да споменем и за удивителния екран. Официалното му име е Full HD TRILUMINOS™ Display for mobile с X-Reality for mobile. Създаден с най-новите BRAVIA® технологии на Sony, усъвършенствани за мобилна среда, огромният 5 ” Full HD сензорен екран ти подсигурява необикновено образно преживяване.



Уникалната за Sony TRILUMINOS Display технология основава необикновено същински и естествени светлосенки,  а обичайно сложното за възпроизвеждане алено, морско синьо и изумрудено зелено към този момент не стоят загрозително на морските ти фотоси, а, в противен случай, блестят в цялата си хубост.



Лицата също към този момент не сивеят – в случай че сами не са си отговорни, де – и кожата виждаш с нейните естествени тонове.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР