Едва ли има човек, който да не знае кой е

...
Едва ли има човек, който да не знае кой е
Коментари Харесай

Най-популярните цитати от Киану Рийвс

Едва ли има човек, който да не знае кой е Киану Рийвс. Актьорът направи името си известно още в края на предишния век с филми като " Скорост ", а по-късно пристигна и изключителната поредност за " Матрицата ". До ден сегашен артистът не стопира да радва публиката, само че става и много прочут със своята невзискателност и постоянно е апетитен за образец с положителните си обноски и човешките си връзки към всички хора, без значение от това, че е звезда. Сайтът www.awakenthegreatnesswithin.com е 35-те негови най-хубави цитата. В тази публикация ние ще споделим част от тях, които като селектирахме като най-хубави. Приятно четене! 
1. „ Когато хората, които обичате, си отидат, вие сте сами. “ 
2. „ Когато не се усещам свободен и не мога да върша това, което желая, просто отвръщам. Аз съм срещу. ” 
3. „ Винаги е прелестно да опознаеш дамите, с мистерията, насладата и дълбочината. Ако можете да разсмеете една жена, виждате най-красивото нещо на Божията Земя. "  
4. „ Славата е влачене. Културата на папараците е по-широко публикувана, в сравнение с преди. Положителното е, че е хубаво да не се притеснявате за сметките. "  
5. „ Толкова доста хора имат тази връзка. Дружеството. Връзката. На нашите - на други същества, нашите домашни любимци. Мразя да ги назовавам домашни любимци. Но знаете ли, на други същества, с които споделяме живота си. "  
6. „ Изкуството е да се опиташ да намериш положителното в хората и да направиш света по-състрадателен. “ 
7. „ Простият акт на внимание може да ви води надалеч. “ 
8. „ Забавно е да бъдеш безнадеждно влюбен. Опасно е, само че е занимателно. "  
9. „ Трябва да измененията живота си, в случай че не сте удовлетворени, и да се разсъните, в случай че нещата не вървят по метода, по който желаете. “ 
10. „ Понякога, когато вършиме филм, можете да си отидете за три месеца и по-късно да се върнете и да живеете живота си. Но това порази доста по-дълбок акомпанимент. Все още нямам способността да приказвам за това обективно. "  
11. „ Мъката трансформира формата си, само че в никакъв случай не свършва. “ 
12. " Имах същински шанс, че можех да върша разнообразни типове филми в разнообразни мащаби, разнообразни жанрове, разнообразни типове функции и това е значимо за мен. "  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР