Едва ли има човек, който да не знае, че сланината

...
Едва ли има човек, който да не знае, че сланината
Коментари Харесай

Полезна или вредна е сланината? Време е да научим отговора на този въпрос

Едва ли има човек, който да не знае, че сланината е с високо наличие на мазнини. Всъщност това е и измежду аргументите множеството хора да се въздържат от потреблението на този артикул.

Факт е, че в сланината се съдържа холестерол, само че количествата му не са повече, в сравнение с в кравето масло или други артикули, които всекидневно консумираме.

Ако консумирате сланина рационално, по едно малко късче в границите на деня, вместо да си навредите, вие ще извлечете изгоди от нея.Съдържащият се в сланината холестерол ще бъде употребен за основаването на имунни кафези, предпазващи тялото от настинки и инфекции.
Ето по какъв начин сами да си опушите сланинка елементарно и бързо
Опушената сланина е измежду обичаните деликатеси през студените дни от годината. Нарязана на тънки късчета и овкусена с букет от подправки...
Прочети повече
За предпочитане е сланината да се употребява с самун. Ако заложите на пълнозърнест, още по-добре. Когато тези два продукта са в композиция,организмът ще ги усвои доста по-лесно. Това се отнася най-много за хора, които не страдат от затлъстяване, както и нямат проблеми, свързани с храносмилането. 10 грама сланина в границите на деня е целесъобразният банкет.

Не е желателно сланината да се употребява пържена. Помнете, че преминавайки през термична обработка, продуктът губи потребните си свойства.

Хапвайте сланина, само че рационално. Не прекалявайте с количествата. 10 грама в границите на деня е задоволително количество, с цел да извлечете изгоди от продукта.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР