Едри тъмночервени череши, докарани от Чили за 65 лева килото,

...
Едри тъмночервени череши, докарани от Чили за 65 лева килото,
Коментари Харесай

Пуснаха първите череши за 65 лева килото

Едри тъмночервени череши, докарани от Чили за 65 лв. килото, свършиха за денонощие. Въпреки високите цени си има клиенти за скъпите плодове, разяснява притежател на първокласен магазин, написа в. "Телеграф ".

Сочните червени плодове се продават по 100 грама за 6,50 лева

Малините държат цена от 80 лева за кг., само че и те си имат клиенти. Те най-често се купуват от млади фамилии и от хората, които ги употребяват за събаряне на температура, описаха клиенти. Пресните тъмносини боровинки пък са паднали от 80 лева за кг на 35 лева Горските плодове обичайно са импорт от Испания, където се отглеждат в оранжерии.

Черито в разнообразни цветове - червен, жълт, виолетов, са най желаните домати през зимата, описаха продавачи. В момента те са импорт от Гърция. Цените са към 1,30 лева за 100 година, а разфасовката от 400 година излиза 4,20 лева

Въпреки рецесията с вирусите щандовете пращят от обилие на плодове и зеленчуци. Хората без боязън пазарят ябълки, които са импорт от Италия. Пълно е и с гръцки и испански аспержи, тиквички, пипер, домати, патладжани. Салатите от рукола и бейби спанак по 3-4 лева също са с генезис Италия, само че се опаковат в Ихтиман.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР