Еднозначен отговор на този въпрос все още няма, защото камионът

...
Еднозначен отговор на този въпрос все още няма, защото камионът
Коментари Харесай

Харесват ли тираджиите Tesla Semi?

Еднозначен отговор на този въпрос към момента няма, тъй като камионът на Tesla не е пуснат в употреба, само че един пенсиониран камионджия на име Джонатан Рамзи към този момент направи къс тест на електрическия камион и несъмнено не остана удовлетворен.

Рамзи подлага на критика нововъведението на Мъск, като сподели, че макар огромната остъклена повърхност видимостта е неприятна, големите монитори в кабината разсейват лидера от пътната конюнктура, огледалата за назад виждане липсват и видимостта обратно е мощно лимитирана, макар камерите. Но това съгласно Рамзи не са главните проблеми.



Основният минус на Semi е неприятната система за ръководство. Централно разположеното място за лидера също е голям минус съгласно опитния камионджия. Наред с всичките му дефекти при шофиране, то попречва лидера при непрекъснатите инспекции от длъжностни лица, тъй като той не може да комуникира с тях през прозореца, а би трябвало всякога да слиза.

Тираджията Рамзи прави умозаключение, че в този си тип камионът на tesla няма да се хареса на нито един професионален водач, само че се надява в серийната версия всички тези дефекти да бъдат изчистени.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР