Едно от звездите на Милуоки Бъкс – Крис Мидълтън, е

...
Едно от звездите на Милуоки Бъкс – Крис Мидълтън, е
Коментари Харесай

Обрат: Пътищата на звезда на Милуоки и отбора се разделят

Едно от звездите на Милуоки Бъкс – Крис Мидълтън, е отказал препоръчаните от „ елените” 13 милиона $ годишно по договора и ще стане свободен сътрудник през това лято, показа сътрудникът на баскетболиста пред ESPN.

27-годишният баскетболист е представляван от Майк Линдеман от Ексел Спортс. Предварителните информации гласяха, че Бъкс и Мидълтън възнамеряваха да работят дружно, като състезателят щеше да подпише дълготраен договор, който да е на оптималната стойност. Той е свободен да парафира за пет години, през които да получи 190 милиона $, или четири години – 141 милиона $, само че с друга организация.

Същевременно той бе целта на Бъкс при договарянията от играчите, които могат да станат свободни сътрудници. Другите са Малкълм Брогдън, Бруук Лопес и Никола Миротич.

През тази година Мидълтън записа междинни посочили от 18,3 точки, шест бори и четири асистенции. Доброто му показване с екипа на Бъкс направи по този начин, че той взе присъединяване и в All-Star дуела през февруари в NBA. Неговият тим доближи до полуфиналите в източната конференция в НБА, като отпадна от бъдещия първенец Торонто Раптърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР