Едно от знаковите лица на БНТ - Мира Добрева, се

...
Едно от знаковите лица на БНТ - Мира Добрева, се
Коментари Харесай

Мира Добрева със силни думи за Кедъра: Не знам защо Кошлуков е постъпил така! Телевизията не може да расте без корени

Едно от знаковите лица на Българска национална телевизия - Мира Добрева, се изрече ласкаво за сътрудника си от спортния отдел Камен Алипиев, макар че, по думите й, по този начин и не са станали близки през годините. Тя разгласява коментар във фейсбук във връзка новината, че поради рипса на тапия за висше обучение, Кедъра може да бъде уволнен от медията.

``
реклама

" Познавам Камен Алипиев от времето на “Добро утро ”. Спомням си, тогава в предаването имаше спортни вести и Сашо Авджиев правеше всичко допустимо тъкмо той да е водещ на емисията в събота заран. Не помня да сме се интересували от дипломата му, знаехме единствено, че щом водещ е Кедъра, значи ще е по-интересно, някак по-запомнящо се, по-разчупено. 

Ние с него по този начин и не станахме близки през годините. Даже сме имали едно-две спречквания. Но когато е ставало дума за работа, е загърбвал всевъзможни персонални връзки и е бил на линия. Точен. Интересен. Различен. 
Никога не ми е хрумвало да попитам с какво обучение е. За разлика от други знайни и незнайни кариеристи, несъмнено висшисти, които не ми се е желало да срещам в малкия екран, с него постоянно ми е прелестно да се разминем в коридора. Може да не лицемерничим и да си споделяме какъв брой се обичаме, само че постоянно ще се поздравим и ще оставим чувството, че историята на Българска национална телевизия е толкоз огромна, колкото хората в нея. Не колкото дипломите им. 
Нямам концепция за какво Кошлуков е пристъпил към тази крачка. Сигурно е имал други учредения, които са надалеч отвън визиите на феновете. Не съм се чувала нито с единия, нито с другия. Мен като ме уволнят, надали някой ще се обади. Но това напълно не ме вълнува в този момент. 
Не ми се желае Камен да си потегля. Не тъй като е “пуснал корени в малкия екран ”. 
А тъй като малкия екран не може да пораства без корени ".

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР