Едно от тези не е като другите. Когато много спешно

...
Едно от тези не е като другите. Когато много спешно
Коментари Харесай

Гняв в ДеБъ! Разкрити: Селяни, дошли в София! Същите са като „простите таксиджии“ и роднините от село

Едно от тези не е като другите.
Когато доста незабавно ти се желае да покажеш резултати и смяна, само че от бързане работата стане както постоянно.
Не знам тъкмо кой лате-селяндур от ПП-ДБ-СС е виновен за новото осветяване на храм-паметник „ Свети Александър Невски “ и за какво счита, че да сложиш чобанската 12 грамадни, стадионни прожектора, които да засипят постройката с ярка светлина като че е на разпит е „ стилно “.
Причината на всички места по света храмове и обекти на културата да се осветляват от вътрешната страна, по самата фасада или ориентирано, е с цел да се акцентират и ускоряват архитектурните ѝ детайли. Придавайки резултата, че светлината извира от нея самата, а не противоположното – заслепяваща светлина от грамадни прожектори да обсипва постройката като игрището на футболен стадион.
Но това демократичният бай Ганьо няма по какъв начин да го знае. Провинциалното момченце, пристигнало да следва нещо в София преди 5-6 години и станало деятел на Демократична България, Политическа партия или „ Спаси София “, с цел да се потвърди какъв е софиянец към този момент, не се разграничава значително от „ елементарния таксиджия “ или роднините му на село, от които обезверено се пробва да се разграничи. Освен по претенциите де, те са му до небесата.
В България всичко е толкоз бутафорно, че даже „ демократичният, градски хайлайф “, за който постоянно приказваме, не е нито градски, нито хайлайф, ами най-обикновени селяндури и посредственици с рекламация за класа и осведоменост, изпаряващи се сега, в който се доберат до някаква власт.
От профила във фейсбук на консерватора Кристиян Шкварек
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР