Едно от съществените недоглеждания при предишните версии на Windows, които

...
Едно от съществените недоглеждания при предишните версии на Windows, които
Коментари Харесай

Във Windows 11 е подобрена работата с няколко монитора

Едно от значителните недоглеждания при предходните версии на Windows, които прекалено много дразнеха потребителите, бяха лимитираните настройки на операционната система при включване или изключване на спомагателни монитори. Много постоянно поради този минус се постанова още веднъж да се преподреждат стратегиите прозорци на приложенията, когато спомагателният екран е изключен или още веднъж включен към преносимия компютър.

След разбора на инженерната компилация на първата бета версия на се разбра, че новата операционна система на Microsoft запомня местоположението на отворените програмни прозорци при последното включване на външен екран . Това дава опция да се възстановят позициите на отворените преди този момент прозорци, които заемат предходните си локации при повторното включване на външния екран. По този метод се запазва  разположението на отворените програмни прозорци, които се запомнят и остават на същите места, на които са били преди изключването на външния екран.

Има и други усъвършенствания, като да вземем за пример минимизирането на програмните прозорци, които са били отворени на включения външен екран. При Windows 10 това деяние води до безредно прекачване на отворените програмни прозорци от изключения външен екран към главния екран. Това основава същински безпорядък на десктопа. При няма да се наложи търсенето и затварянето на отворените програмни прозорци на приложенията, които са били отворени на външния екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР