Едно от новите попълнения на ЦСКА-София Греъм Кери сподели първите

...
Едно от новите попълнения на ЦСКА-София Греъм Кери сподели първите
Коментари Харесай

Греъм Кери: Можем да направим нещо значимо в Европа

Едно от новите попълнения на ЦСКА-София Греъм Кери показа първите си усещания от клуба, откакто към този момент близо седмица се приготвя наедно със своите съотборници. Ето какво показа той пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" Много съм благополучен в първите си дни в клуба. Времето беше отлично, а съотборниците ми ме одобриха сносно. И освен мен, само че и всички други нови момчета. Тренировките ми доставиха наслаждение и беше чудесна първа седмица ", сподели Кери.

" Реших, че към този момент желая смяна, желаех да опитам нещо друго. Винаги съм желал да играя отвън Англия. И ЦСКА ми даде отличен късмет да стана част от популярен клуб. Имам опцията да играя в eвpoтypнирите, а и тимът е много добър. Мисля, че имаме възможностите да се представим мощно на интернационалната сцена. Всичко е въпрос на подготовка. Ако успеем да я проведем по верния метод, можем да създадем нещо значимо в Европа ", добави Кери.

" Не знам доста за българското състезание, въпреки че гледах няколко мача. Гледах и дуелите на ЦСКА с Копенхаген предходната година. Имам някакви усещания, само че не са огромни ", добави офанзивният халф.

" Надявам се, че в ЦСКА ще направя много голове и асистенции. През последните 4 сезона в Плимут осъществих обичайно количество попадения (б.р. - 49 във всички турнири). Другото нещо, което мога да осигуря на тима, е висока продуктивност. За мен най-важният детайл във футбола е да се трудиш крепко на терена за своя тим. Ако не работиш крепко, няма да играеш ", добави Кери.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР