Едно от нещата, които правят щастливите двойки е да имат

...
Едно от нещата, които правят щастливите двойки е да имат
Коментари Харесай

Приятни ритуали, които може да правите със своята половинка

Едно от нещата, които вършат щастливите двойки е да имат свои ритуали и обичаи, които да съблюдават постоянно. Те оказват помощ за това връзката им да бъде здрава, да има динамичност и да се усещат добре дружно. В тази публикация ще ви споделим за някои от тях. Съветваме ви в случай че не ги вършиме да започнете да обмисляте по какъв начин това да се случи. 

Сутрешно гушкане

Имайте време всяка заран от най-малко 30 минути, в което да сте сгушени един в различен. Така ще започнете деня си с топла прегръдка и целувки, а за какво не и с освен това. Превръщането на утринното гушкане в обред ще ви помогне да започнете деня си с усмивка и да оцените индивида до себе си. Всяка заран. 

Ходете на кино 

Ходенето на кино е прелестен метод да прекарате време с обичания човек. Така ще разтоварите от тежкия ден, който сте имали или ще запълните част от свободното си време през уикенда. Бонус е в случай че и двамата ходите на филми, които бихте харесали и те са положителни, а не се окажат цялостна боза. 
 5 – минутен обред, който ще донесе ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви 5 – минутен обред, който ще донесе ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви
Съществува един извънредно мощен обред, който съумява единствено за 5 минути да преобърне живота ви и освен това в една доста по-добра посока...

Разходки измежду природата

Разходките измежду природата са нещо отлично, което наложително да вършиме като двойка. То е прелестен метод да прекарате време дружно, да се насладите на хубостта и чистия въздух, които ще ви заобикалят. Можете да го съчетаете с пикник. 

Вечери на открито

Намираме наложително да откривате нови места дружно. Опитвайте нова разнообразна кухня съгласно заведенията за хранене в града ви и най-малко един път седмично излизайте на приятна вечеря дружно. 

Спортувайте дружно
 Привлечете шанса в дома си с няколко ритуала със свещи Привлечете шанса в дома си с няколко ритуала със свещи
Знаем, че всичко се реализира с доста труд и неизменност, само че не можем да отречем, че не ни е необходим и щипка шанс, който да побутва обсто...

Винаги е прелестно когато спортувате дружно. Така даже единият да е ленив, то другият ще го вкара бързо в правия път. Двойките, които спортуват дружно освен заздравят своите тела, само че и своята връзка. 

Семейна вечер за нищоправене

Имайте една вечер в седмицата, която да е единствено за вас. Направете си огромна купа пуканки и гледайте обичаните си филми и сериали, забавлявайте се дружно с някоя настолна игра или просто си лежете на дивана и говорете за бъдещето си дружно. 

Спа/масаж

Ходете от време на време на спа процедури и/или масаж. Това е превъзходен обред, който да си подарите един път месечно (поне). Ще ви помогне да релаксирате и да се чувствате добре, а това споделено прекарване е доста забавно за двойки. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР