Едно от най-сдържаните и перфектни звездни семейства през последните десетилетия

...
Едно от най-сдържаните и перфектни звездни семейства през последните десетилетия
Коментари Харесай

Виктория Бекъм проплака: Дейвид ми изневери!

Едно от най-сдържаните и " съвършени " звездни фамилии през последните десетилетия най-сетне наруши мълчанието си. Господин и госпожа Бекъм направиха взривяваща поредност от четири епизода за Netflix, в която изплакаха болката си, споделиха насладата, която изпитват през днешния ден от хармонията между тях и описват за най-разтърсващите моменти от зората на брака си.

А по отношение на Виктория, която умерено може да бъде наречена Желязната лейди, е по-емоционална и откровена от всеки път.

Тя за пръв път приказва намерено за болката, през която е трябвало да премине, когато таблоидите гръмнаха с новината, че обичаният ѝ Дейвид има спекулация с асистенктата си Ребека Лус.

И до ден сегашен това е единствената жена, за която се твърди, че е съумяла да накара футболиста да " кривне от правия път " и да размени Виктория. Макар и за малко. Ребека от своя страна имаше " дързостта " обществено да се назова " втората брачна половинка " на Дейвид, което ѝ обезпечи популярност и участия в разнообразни телевизионни излъчвания, в които говореше за връзките им.

Действието се развива в най-тежкия миг за Виктория и Дейвид като двойка, когато той подписва с Реал Мадрид и се постанова да живеят разграничени. От тогава до през днешния ден са минали цели 20 години, само че наподобява, че тематиката към момента провокира сълзи в очите на госпожа Бекъм, които тя прави големи старания да сдържи.

Това е интервалът, за който тя е безапелационна, че е най-тежкият в живота ѝ и че двамата са били на косъм да се разделят вечно.

" Чувствахме се по този начин като че ли към този момент се нямаме един с различен. Светът беше против нас, а ние бяхме един против различен. Преди Дейвид да замине за Мадрид, ние бяхме дружно, бяхме дружно против всички, бяхме свързани. Но по-късно и след всички клюки за аферата - даже не мога да опиша какъв брой мъчно беше. Беше тъжно ", откровена е Виктория.

Дейвид от своя страна също е претърпял този интервал, даже признава, че се е чувствал като болен всеки ден:

" Това е сложен интервал от живота ми. Бях в нов клуб, бях самичък без фамилията си, в нова среда, с езикова преграда. Продадоха ме на Реал Мадрид безусловно за една нощ, всичко се промени толкоз бързо.

Тогава с Виктория усещахме, че се случва нещо неприятно. Не се разделяхме, на доктрина не се губехме един различен, само че връзката ни се разпадаше. Не знам по какъв начин успяхме да се преборим за брака си. Виктория е всичко за мен на този свят и виждах какъв брой я контузвам, това просто ме съсипваше.

Но ние сме борбени и всичко, което трябваше да създадем тогава, беше просто да се борим. Трябваше да го създадем е името на фамилията си, имаше голям смисъл.

Имаше дни, в които се събуждах с мисълта, че не знам и този път дали ще отида на работа и ще играя на терена. Наистина не знаех по какъв начин ще съумея да се оправя. "

След като месеци наред Дейвид и Виктория схващат, че километрите посред им провалят фамилията им, те вземат решение, че е време дизайнерката да се реалокира в Мадрид дружно с децата им.

Купуват имение на стойност 3 милиона, а малко по-късно се ражда и третият им правоприемник Круз. Но даже дружно, семейство Бекъм по този начин и не намира щастието до окончателното овакантяване на Мадрид. Виктория е безапелационна, че спасението за тях е пристигнало от обстоятелството, че са се преместили в Лос Анджелис, където Дейвид играе преди да подпише контракт с Милан и не се постанова да замине за Италия.

" Уважавам кариерата на Дейвид. Но това доста ме разстрои. Тъкмо се бяхме преместили в Лос Анджелис, където всичко беше наред и той един ден просто ми споделя, че краткотрайно отива в Милано. Бях доста смутена ", споделя Виктория.

Г-жа Бекъм приказва и за различен миг, в който е била освен смутена, само че и същински гневна на Дейвид. Футболистът съумял да разсъни гнева ѝ в един от най-важните интервали в живота им, а точно раждането на сина им Круз през 2005 година

Оказва се, че когато Виктория получава от лекарите информацията в кой ден ще бъде раждането с цезарово сечение, той към този момент се е съгласил да снима реклама с Джей Ло и Бионсе на същата дата. Бекъм не могла да повярва на ушите си и побесняла, че тъкмо в този ден двамата няма да бъдат дружно.

Нещо повече - след раждането, когато тя към момента е на легло и не се е чувствала добре, Дейвид е бил на аления килим в прегръдка с Джей Ло и Бионсе, а таблоидите не спирали да разгласяват фотоси и заглавия с изречението: " Какво ли ще каже Виктория за това? ".

" Чувствах се извънредно. Бях гневна. Лежах в болничното заведение, имах болки, а трябваше да виждам всички фотоси, на които Бионсе и Дженифър наподобяват необикновено, а мъжът ми е сред тях ".

Но макар всички трудности и комплицирани моменти в взаимния им живот, Дейвид и Виктория признават, че през днешния ден се усещат доста щастливи дружно и са постигнали невероятна естетика. А по отношение на децата си, футболистът прави доста симпатично самопризнание:

" Очаквах, че тези деца може да се трансфорат във високомерни същества, поради статута ни с Виктория на известни персони. Но съм доста прелестно сюрпризиран, тъй като те са в действителност страхотни и земни ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР