Едно от най-привлекателните международни, културни събития, провеждани в България, е

...
Едно от най-привлекателните международни, културни събития, провеждани в България, е
Коментари Харесай

Фестивалът Арлекин с юбилейно издание и уникални нови категории

 Едно от най-привлекателните интернационалните, културни събития, провеждани в България, е пред своя старт. До края на месец май фестивалът за детско и младежко медийно изкуство " Арлекин “- 2021 чака поръчки за присъединяване, с цел да може, при започване на месец юли, да сътвори един същински празник на мозъка, визията и сетивата. 

През 2021 година " Арлекин “ празнува своето 10-то юбилейно издание, като по този мотив уредниците са подготвили ексцентрични нови категории и извънредно забавно наличие от страна на интернационалното жури и участници.

Единственият фестивал, който съчетава в конкурсната си стратегия медия, кино, снимка и  музика, тази година ще обърне особено внимание на толкоз известните измежду младежите уеб сериали. Специално за извънредната категория възрастовата група на участниците се подвига до 25 години, а тяхното представяне може да се случи и онлайн. На интерес се радва и друга една нова интензивност в спортната част на фестивала: избирането на най-хубава мултимедия, основана по време на образователния развой през годината. Специално за участниците в този панел, както и за всички с интерес към мултимедийното изкуство уредниците на " Арлекин “ са поканили, като преподавател на уоркшоп, един от най-популярните експерти по тематиката в Европа, който ще дойде от Португалия.  

" Арлекин “ 2021 ще се организира от 30 юни до 3 юли във Варна. Всеки един от любимците в обособените категории ще получи емблематичната прикани статуетка на фестивала, а публиката постоянно чака с интерес и присъждането на двете специфични премия на форума: тази на името на проф. Хачо Бояджиев, който е създател на фестивала и на журналиста Петя Петрова- заслужен образец за младежите. 

Повече за истинската стратегия на събитието, информация за обособените категории и поръчка за присъединяване вижте на:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР