Едно от най-любимите телевизионни лица у нас празнува днес рожден

...
Едно от най-любимите телевизионни лица у нас празнува днес рожден
Коментари Харесай

Любим телевизионен водещ днес навърши 54 г.

Едно от най-любимите телевизионни лица у нас чества през днешния ден рожден ден, научи Sofia24.bg . Петър Бъчваров, по прочут като Ути Бъчваров, e роден на 1 март 1970 година в София. Майка му - Галя Бъчварова, е шеф на Телевизионния спектакъл на Българската телевизия от момента на неговото основаване през 1960 година до 1990 година Неговият прадядо Стоян Бъчваров е един от най-големите български артисти. Театърът във Варна носи неговото име.

През 1990 година Ути Бъчваров е признат във ВИТИЗ " Кръстьо Сарафов “, където приключва театрална рецензия и кинорежисура. Докато е студент, той написва 150 публикации за кино и спектакъл, отпечатани в най-елитните български профилирани печатни издания, както и в всеобщите вестници, снима филми, взе участие в телевизионни излъчвания.

В продължение на 6 години е водещ на предаване за лов и лов на риба по Българско национално радио. Ловът е негова огромна пристрастеност и мотив да обикаля света надлъж и простор. През 1996 година стартира първото по рода си кулинарно предаване в телевизионния ефир на България, наречено " Вкусно “, като години по-късно го преименува на " Бързо, елементарно, вкусно “.

1-ви март е извънредно специфичен ден за мен! Един от най-хубавите празници и денят, в който съм се родил през този по този начин капризен женски месец. Истински благополучен съм да бъда заобиколен от толкоз прелестни хора, това е най-голямото благосъстояние. Това написа Ути Бъчваров в персоналния си профил във Фейсбук, видя Sofia24.bg.

" Благодаря от сърце на всички ви за пожеланията! Бъдете здрави, усмихнати, мощни и дано насладата и естетика постоянно участват в домовете и сърцата ви.  Призовавам ни, най-малко през днешния ден, да загърбим черните облекла и " увиснали " носове, с цел да предизвикаме една бяла, алена и плодородна година.

Честита Баба Марта! ", добави още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР