Едно от най-големите сметища Пловдив, което почти през ден гори

...
Едно от най-големите сметища Пловдив, което почти през ден гори
Коментари Харесай

Сметището , обгазяващо през ден Пловдив, отива на търг за 1686 лв. месечен наем

Едно от най-големите сметища Пловдив, което съвсем през ден гори и обгазява града, отива на търг. Предложението е на кмета на регион „ Северен” Стоян Алексиев и става дума за имота против КАТ - Пловдив. То ще се гледа на идната сесия на Общинския съвет.

Имотът е с повърхност от 2810 кв. метра, като съгласно документите той ще се употребява за паркинг. Началната наемна цена на месец е 1686 лв., като се желае и депозит за присъединяване от 2000 лв.. Победителят ще вземе имота за 5 години, като ще би трябвало да предлати и за 3 месеца.

Преди година районна администрация пусна първия търг, за който TrafficNews писа. Тогава процедурата бе оповестена небрежно от администрацията, а теренът бе дадена на софийската компания „ Спасов кар”. Тя се занимава с продажба на коли, като парцелът бе даден за 2500 лв., само че за 7,6 дка. След сигнала на медията ни от администрацията направиха инспекция, като се оказа, че парцелът е бил разграничен в новия Подробен устройствен план. Причината е, че огромна част от парцела се планува за улична регулация.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР