Едно от най-честите оплаквания, които чувам от жените е, че

...
Едно от най-честите оплаквания, които чувам от жените е, че
Коментари Харесай

7 черти, които мъжете трябва да притежават ако се срещат с независима жена

Едно от най-честите недоволства, които слушам от дамите е, че мъжете стартират постепенно да се отдръпват в момента, в който осъзнаят какъв брой мощни и самостоятелни са те.

Именно самостоятелната жена е тази, към която мъжете би трябвало да се стремят. Да, има и такива девойки, които се държат незаинтересовано и споделят “Аз не се нуждая от мъж ”, което наподобява в профил като че в действителност нямат интерес. Този тип настройка обаче приключва като отблъсква мъжете далеко.

От друга страна има и такива дами, които са същински, грижовни, любящи, само че в това време имат мощна и самостоятелна страна. Колкото и способни да са да се оправят сами, те към момента желаят някой, който да им помогне да реализират всичко дружно, което са тръгнали да наравят. Тези дами схващат тяхната самостоятелност не като концепцията, че не се нуждаят от никого, а като това че желаят най-хубавото от най-хубавото и не чакат някой различен да им го обезпечи. Ако срещнете жена, която е самостоятелна и има високи стандарти, то тогава вие би трябвало да сте извънреден мъж. Трябва да се гордеете, че сте срещнали такова момиче, тъй като единствено един извънреден мъж може да разпозане такава жена и да застане до нея.

Ето някои черти, които би трябвало да има един мъж, в случай че се среща с самостоятелна жена:

  1. Той не ревнува и няма потребност да я има

Нищо не може да накара една самостоятелна жена да избяга по този начин както един мъж, който има потребност да я има. Тя ще се опита да си тръгне по най-бързия метод сега, в който усети, че желаете да я извършите ваша благосъстоятелност. Тя е заета жена и не се нуждае от някой, който непрекъснато да я ревизира къде е. Тя има потребност от мъж, който гради живота си до нея, а не се пробва да ги преплете в едно.

2. Той е добър събеседник

Не става въпрос единствено за това да умее да приказва и да показва личните си усеща (което е в действителност секси), само че също по този начин е добре да може да изслушва и да схваща по какъв начин се усеща тя, даже когато не съумява да се изрази по най-точният метод. Тя сигурно има собствен метод да демонстрира страстите си и този мъж би трябвало да умее да го разпознава.

3. Той има лични фантазии и цели

И мъжът и дамата се борят да бъдат с някого, който е не по-малко стимулиран да реализира задачите си от самите тях. Ако това не е по този начин се пораждат напрежение и спорове в връзките им. Най-добре е в случай че те се поддържат взаимно, като в същото време останат съсредоточени върху личните си персонални цели. За да може той да разбере нейното вътрешно предпочитание да реализира фантазиите си, той би трябвало да изпитва същото предпочитание като нея.

4. Той е сигурен в себе си

Ако вие сте мъж, който се нуждае от доста валидиране или утешение, не е наложително да го намерите в една мощна и самостоятелна жена. Тя е сигурна и уверена в себе си, тъй че тя се нуждае от човек, който е също толкоз постоянен като нея. Тя ще му демонстрира своята обвързаност и обич, тъй като я е грижи за него и ѝ е значимо той да се усеща добре, само че няма да непрекъснато да му напомня  какъв брой доста има потребност от него в живота си.

5. Той се усеща комфортно в позицията на водещ във връзката

Само тъй като се срещате със мощна и самостоятелна жена, това не значи че тя желае постоянно да е водеща във вашите връзки. В края на деня, една жена постоянно ще желае индивидът до нея да се държи като мъж и да поеме нещата в ръцете си. Планирайте среща с нея, подарявайте ѝ цветя, направете нещо ненадейно, самостоятелните дами също би трябвало да бъдат третирани като дами.

6. Той има ужасно възприятие за комизъм

Дори и той да наподобява като тежък темперамент на моменти въпреки всичко дружно те би трябвало да изпитват приятни страсти. Никой не желае да е сериозен от самото начало. Мъж, който умее да я разсмее и да ѝ помогне да разтовари напрежението, което е натрупала денем е най-хубавият ухажор и другар.

7. Той в никакъв случай не се държи снизходително

Той цени и почита нейното мнение. Това е част от израстването на една връзка. Слушайте я деликатно и с интерес и ѝ покажете че, нейното мнение е значимо за вас. И имайте концепция, че вие също можете да научите нещо от нея.

Като цяло, в случай че съответстват тези няколко черти тогава вие сте един за различен. Въпреки, че една самостоятелна жена може да наподобява сложна на моменти, тя най-категорично си коства напъните. Тя постоянно ще бъде там, с цел да ви провокира да бъдете най-хубавата версия на себе си и постоянно ще прави нещата по нейният метод. И след всичко в края на деня, тя към момента ще се нуждае от вас. Уверете се, че в случай че тя падне, вие в действителност ще сте индивидът, който ще я хване и тя в никакъв случай няма да ви съобщи.

Автор: Delaney Burgess

Превод: www.diana.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР