Едно от хубавите неща на самолета е, че е много

...
Едно от хубавите неща на самолета е, че е много
Коментари Харесай

Украйна вероятно ще получи по-стар модел на F-16. Ще се промени л...

Едно от хубавите неща на самолета е, че е доста елементарен за надграждане с по-модерна авионика, електроника, радари. Самолетите, съветско произвеждане, нямат нищо сходно и в случай че се ръководят от западни водачи или подготвени на запад водачи, това е по-голямо преимущество, тъй като ние не летим като руснаците и не образоваме хората по този метод, добавя той.

 

Хамптън е насърчавал САЩ да изпратят изтребители F-16 в Украйна още напролет на 2022 година и беше отчаян, че на Съединени американски щати лиши толкоз време за утвърждение.
 
Западните съдружници изпратиха F-16 в Украйна. Филип Брийдлав, върховен пълководец на НАТО от 2013 до 2016 г и някогашен водач на F-16, споделя, че самолетите могат да оказват помощ на Украйна да провежда наземни интервенции.

" Красотата на тези многоцелеви самолети е, че откакто установят това въздушно превъзходство над нашите войски, тъй че нашите войски да могат да водят съвременна маневрена война, която изисква полесражение предимство във въздуха, щом могат да извършат тази съвременна маневрена война, тогава F-16 започва да съществува изключително способно оръжие за поддържане на маневри на земята ", допълва той.

Австрийският боен експерт Густав Гресел казва, че последните масирани въздушни офанзиви на Русия против украински градове са посочили, че системите за противовъздушна защита на Украйна работят доста ефективно и че се показва колко решаваща е войната.
 
Проблемът, несъмнено, при съществуващите в Украйна изтребители със Су-27 и МиГ-29 е не толкоз в самолетите, а в боеприпасите.
 
Повечето от ракетите и ракетите, които тези самолети изстрелват, се създават в Русия и е доста мъчно. Така че, ако Украйна продължи да прихваща такива цели с изтребители, тя ще има потребност от Запада.  Западни изтребители, от които да изстрелват западни ракети.

Украйна ще се нуждае от към 36 до 40 самолета F-16. Тъй като самолетът исторически е толкоз благонадежден, изяснява той, Украйна не се нуждае от голям брой от тях.

 

Според западни военни в момента украинските водачи се обучават да ръководят самолети в Дания и Англия, но не е ясно по кое време те ще бъдат подготвени да пилотират. Също по този начин не е ясно по кое време самолетите ще бъдат доставени в Киев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР