Едно от големите преимущества на облачните услуги е лесното споделяне

...
Едно от големите преимущества на облачните услуги е лесното споделяне
Коментари Харесай

Dropbox Transfer ви позволява да изпращате файлове с размер до 100GB

Едно от огромните прерогативи на облачните услуги е лесното шерване на данни сред потребителите. В тази област превес взима известната бизнес услуга Dropbox. С въвеждането на Dropbox Transfer обаче компанията зад услугата желае да отстрани всяко ограничаване в процеса на изпращане на файлове. Transfer започва в затворен бета интервал от тази седмица и ви дава опцията да пращате файлове, акумулиращи до 100GB дисково пространство.

Досега, когато споделяте файл или директория от вашия Dropbox с някого, всяка смяна в него се синхронизира в профила ви. Ако изтриете досието или измененията наличието ѝ, другите ще изгубят достъп до нея. Transfer е самостоятелна от Dropbox и изпраща копие на всекиго, даже и на хора, неизползващи услугата. И каквото и да вършиме след това върху файловете, те не се трансформират за получателя. Адам Наш от Dropbox изясни по какъв начин Transfer ще е потребна за изпращане на наличие на клиенти на бизнеси, до момента в който споделените папки ще послужат за колаборации сред компании.



Лимитът от 100GB размер на файлове е доста по-голям от предложенията на конкурентни услуги като Hightail, WeTransfer или Mediafire. Освен това, в случай че към този момент сте качили файловете в Dropbox, можете елементарно да ги прехвърлите към Transfer без в допълнение качване. Не е ясно дали хората с безвъзмездни сметки ще имат опцията да употребяват 100GB-овия предел.

Още една отличителна линия на Transfer е съществуването на удостоверение за приемане. Преди не можехме да разберем дали изпратеният от нас файл е отворен или получен. Dropbox се е поучила от триумфа на Showcase функционалността, която дава такава информация, и също така ви разрешава да маркирате споделените си файлове с лого и марки.



Dropbox Transfer е налична в затворена бета, за която можете да се запишете в листата на чакащите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР