Едно от големите предизвикателства във всяка любовна връзка е да

...
Едно от големите предизвикателства във всяка любовна връзка е да
Коментари Харесай

Колко време отнема на мъжете и жените да загубят желание за секс

Едно от огромните провокации във всяка любовна връзка е да се резервира пристрастеността. Много се изписва и споделя по тематиката, а най-после генерализацията е, че в последна сметка тя изчезва и сексът в фамилното ложе се трансформира в мираж. Хората всеобщо считат, че това е вследствие на дълготрайното общуване и смяната в възприятията – от влюбване те минават в табиет, любов и партньорство в дословния смисъл на думата. Това обаче не стопира учените да вършат проучвания по тематиката и да излизат с нова забавна информация.

Изследването
Скорошно проучване, оповестено в здравното сп. BMJ разкрива, че 43 % от дамите и 15 % от мъжете, взели участие в него, са изгубили полов интерес към колегата си след 3-месечна връзка! Същото проучване разкрива, че намаленото либидо зависи от пола. Според откривателите при дамите този развой се случва по-бързо и по-рано, в сравнение с при мощния пол.

Причините
Участничките в изследването разкриват част от аргументите. А точно: полова несъответственост, противоречие в равнището на привличане и желания в съкровен аспект. Възрастта също е фактор. Десетки проучвания настояват, че дамите са с най-високо либидо сред 30-45 години, по-късно обаче то прогресивно понижава. Остаряването като развой се отразява и на физическото привличане

Изходът
Има доста трудове и препоръки за това по какъв начин да поддържате огънчето в спалнята. Бъдете разнообразни, правете нови неща, интересувайте се от прочувственото положение на половинката, говорете и т.н.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР