Едно от двете деца, изгорели при пожара във Варна в

...
Едно от двете деца, изгорели при пожара във Варна в
Коментари Харесай

Трагедията във Варна: Момиченцето било мъртво месец преди пожара

Едно от двете деца, изгорели при пожара във Варна в края на 2021 година, е било към този момент мъртво. Другото дете, бащата и дамата, с която съжителствал, са държали един месец трупчето му в жилището.   Ужасяващите нови разкрития заяви окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

Трагедията се разигра на 9 октомври 2021 година Около 22,30 часа от съседи е подаден сигнал за пламнал апартамент във варненския квартал „ Владислав Варненчик “, блок 406, вход 7. При потушаването на пожара било открито, че в жилището има две умряли деца – на 4 години и на по-малко от една година.

 В процеса на следствие е открита злокобна находка - по-голямото дете не е починало при пожара, а е било мъртво месец преди този момент. Било е в стая от жилището, покрито с разнообразни одеяла, това удостовери Красимир Конов.

“За страдание, поради положението на тялото, не може да бъде избрана повода за гибелта на 4-годишната Мариела ”, разкри окръжният прокурор на Варна, написа 24 часа.

30 дни в дребния апартамент в крайния квартал дружно са живеели нейния татко Емил, дамата, с която е живял на фамилни начала – Мартина и нейният наследник Денис, който по това време е нямал и годинка.

Мартина Й. и Емил Х. бяха привлечени към наказателна отговорност за осъществяване в съучастничество на палеж с настъпили обилни материални вреди и последвала гибел. В момента са на независимост поради приключване на отминалост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР